Yardım 2000 TL'ye Mİ6 Almak

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Arkadaşlar merhaba öncelikle foruma yeni katıldım ve herkesi selamlıyorum :D.

Bu fiyata Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum ama umarım gelir. Telefon bana ekran gövde oranı dışında kusursuz gibi geldi fakat aklımı ithalatçı garantili olması karıştırıyor. Mesela telefonda sıkıntı çıksa veya telefon kendinden sorunlu olsa nereye göndereceğim? Türkiye'de nerede tamir ettireceğim?

Bir de şu global rom ve MİUİ muhabbeti nedir ? Bu telefon Android değil mi ? Yoksa Xiaomi farklı bir güncelleme politikası yürütüyor ?

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
2. Soruna yanıt vereyim evet telefon Android. Miui arayüzünün ismi. Global ve Çin romları farklı geliştiriciler tarafından geliştiriliyor. Global stabil romlarda Türkçe dil mevcut. (Mi6 için global stabil rom varmı bilgim yok) Çin romlarında Türkçe dil yok.

İlk sorun hakkında kesin bir bilgim yok ama 2000 TL den daha ucuza gelmesi gerekir. İthalatçıların ne kadar fırsatçılık yapacağına bağlı bir iş :)

Oyla:

ysersoy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sergen
Cihazım
Mİ5
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
8
2000 lira gibi meblağlar yurtdışı ithalat garantisi olan cihazlar iççin tavsiye edeceğim ücretler değil.

Oyla:

Ulutan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulutan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
CAD-CAM Prog.
Konular
9
Hoşgeldiniz, öncelikle forumun S.S.S bölümünü okursanız gerekli bilgileri edinebilirsiniz..

Oyla:

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
Mi5s in bu telefondan eksık kalan bır tarafı yok ve 1200tl kadar geriledi fiyatları.. dolaysıyla biraz sabredersenız en kötü 1500tl sevıyelerınden alırsınız

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
rom işlerini sevmiyor iseniz ve 2000 TL verip de mi6 alacaksanız bence almayın. htc 10 vb geçen senenin amiral gemilerini alın. mi6 için 2000 TL fazla, hele ki Türkiye garantili olmadığını da varsayıyorum. mi6 için şahsi fikrim 1600-1700 TL Türkiye garantili olursa alınabilir olduğudur. Şu an için mümkün görünmüyor ancak aradan belli bir süre geçince bu fiyatlara alabileceğimi düşünüyorum. Ha düşmedi mi hala 2000 TL mi o zaman mi6 kendi yoluna ben kendi yoluma :)

Oyla:

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rom işlerini sevmiyor iseniz ve 2000 TL verip de mi6 alacaksanız bence almayın. htc 10 vb geçen senenin amiral gemilerini alın. mi6 için 2000 TL fazla, hele ki Türkiye garantili olmadığını da varsayıyorum. mi6 için şahsi fikrim 1600-1700 TL Türkiye garantili olursa alınabilir olduğudur. Şu an için mümkün görünmüyor ancak aradan belli bir süre geçince bu fiyatlara alabileceğimi düşünüyorum. Ha düşmedi mi hala 2000 TL mi o zaman mi6 kendi yoluna ben kendi yoluma :)

2000 lira ile bile gelse şuan alınabilecek en iyi telefon. Ayrıca rom işlerinden pek anlamam. Doğrusu korkarım. Bu ÇİN romunda İngilizce yok mu ? İngilizce ile devam ederim :D.

Oyla:

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konumu yukarı çıkarayım :D.

Oyla:

majesturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hışır
Cihazım
Mİ 5 PRİME
Konular
5
mi6 alabilmek için bi gerekçe lazım bu parayı vermek adına. yoksa mi5 aynı görevi görüyordur bence

Oyla:
Üst Alt