Tavsiye 2000₺ Telefon Önerisi?

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
Elimde bulunan note 8 pro cihazımı satıp ikinci el bir cihaz almayı düşünüyorum sahibinden de falan önerebileceğiniz bir telefon var mı acaba? Gerçekten note 8 prodan çok sıkıldım sürekli bir rom sıkıntısı yaşıyorum rom yok zaten çıkanlarda hep sorunlu aklımda mi 9t var amacım yükseltmek değil cihazı amacım romlardan ciddi manada faydalanmak. Önerilerinizi bekliyorum :)

(Xiaomi önerisi olursa sevinirim Huawei de zaten rom sıfır :D )

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bergee, 2350 TL'ye X3 NFC tavsiye ederim...

Sahibinden ilan no 912414122

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Poco X3 Nfc düşünebilirsiniz Her Gün Rom Çıkıyor Cihaza :D Sırf Şu Romlar için bile geçebilirim

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
Bergee, 2350 TL'ye X3 NFC tavsiye ederim...

Sahibinden ilan no 912414122
Sanırım alacağım bu cihazı hocam. Çok sağolun valla :D

Poco X3 Nfc düşünebilirsiniz Her Gün Rom Çıkıyor Cihaza :D Sırf Şu Romlar için bile geçebilirim
Çok teşekkürler hocam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stoya hocam yurt dışı almam bir sorun teşkil eder mi? Note 8 Prolarda o durum bayağı bir sıkıntıydı SD işlemciye sahip cihaz içinde aynısı geçerli mi?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Sanırım alacağım bu cihazı hocam. Çok sağolun valla :D

Çok teşekkürler hocam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stoya hocam yurt dışı almam bir sorun teşkil eder mi? Note 8 Prolarda o durum bayağı bir sıkıntıydı SD işlemciye sahip cihaz içinde aynısı geçerli mi?
Sorun teşkil etmez hocam rom alternetifi çok ve repair işlemleri kolay olan cihazı

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
Sorun teşkil etmez hocam rom alternetifi çok ve repair işlemleri kolay olan cihazı
Öyleyse bu cihaz hoşuma gitti yorumlarda falan kasma mevcut diyorlar note 8 prodan geçtim nerden geçtim diyenler var :D Umarım yalan olmayız :D

322503

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
25murat05
Cihazım
Mi 6
Konular
13
poco x3 64 satıyorum düşünürseniz.. ilan no 955164918

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
POCO X3 NFC var en yakın ama Note 8 Pro kadar performanslı değil. Note 8 Pro oyunlarda vs daha iyi performans veriyor. Özellikle PUBG söz konusuysa. Şu günlerde iyi custom rom yok gibi bir şey zaten. Note 8 Pro kullandığım dönemde hiçbir sorun yaşamadım. Şu an Mi 10T kullanıyorum.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
POCO X3 NFC var en yakın ama Note 8 Pro kadar performanslı değil. Note 8 Pro oyunlarda vs daha iyi performans veriyor. Özellikle PUBG söz konusuysa. Şu günlerde iyi custom rom yok gibi bir şey zaten. Note 8 Pro kullandığım dönemde hiçbir sorun yaşamadım. Şu an Mi 10T kullanıyorum.
Hocam note 8 pronun Allah belasını versin cidden sıkıldım ya sürekli hep bir sorun telefondan oyun oynamam asla oyun için istemiyorum telefonu stabil olsun şarjı beni epey götürsün yeter tamamiyle bunları istiyorum bir telefondan ama bu note 8 proya çıkan tüm romlarda bir sorun yaşıyorum biri bildirim sorunu yaşatır biri konum biri başka bir şey sürekli bir bug var hani şöyle gerçekten stabil bir rom yok bulamadım henüz hatta buldum miui 11 Endonezya deodex ama o da çok pasif kalıyor arayüz olarak hiç kullandırmıyor telefonu ben xiaomi.eu tabanlı romlar kullanmak istiyorum açıkçası. Ona benzerde miui pro var fakat, o da ücretli yıllık 15 dolar az bir para ama yıllık olarak alması ve bunu zorunlu tutması hiç hoş değil :(

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
Yanlış yorum olmuş hocam. Note 8 pro sadece 60 fps seçeneği açık açık olmasıda bir şeyi farkettirmiyor yine 30 40 fps veriyor topu topuna poco x3 nfc superior rom + kernel ile 80 fps düşmeden 4vs4 tdm oynayabiliyorum arkadaşta corvusla denedik yine kernel koyduk onunki 55 fpsi geçmiyor 60'a zor dokunuyor tdmde

Üst Alt