Market sokak arasında ise, maske takıp, gidebilirsiniz, kimse görmez18 olarak hocam zaten evdeydim Hiçbir şey değişmedi. Sadece markete gidiyordum haftada bir max 2 ona da gitmeyiz olur biter
Evde 20 üstü abim,ablam var onlar gider artıkMarket sokak arasında ise, maske takıp, gidebilirsiniz, kimse görmez
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Allah yardımcınız olsunEvde kalmak zorumda olanlara gipta ediyorum. Hastanede calisan biri olarak isin stresi ayri yogunlugu ayri vs vs bence keyfini surun
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zorladığınız zaman keyifli olmuyor maalesef ki....Düz saçı olan kıvırcık saçlıya özenir, kıvırcık düz saçlıya gibi, bunu çok fazla daha uzatabiliriz....ben kelim, zamanında saçım vardı, özenmiyorum, baştan söylemiş olayım daEvde kalmak zorumda olanlara gipta ediyorum. Hastanede calisan biri olarak isin stresi ayri yogunlugu ayri vs vs bence keyfini surun
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu yasağa ilk günden bu yana uyuyorum Ailece evde güzel vakit geçiriyoruz.. Bolca kitap okuyorum arada belgesel ve forum derken zaman geçiyor.. Gençlere önerim, hiç sorun yapmasınlar zaten.vakit gecirebilecekleri, bir çok. Yer kapalı kitap okuma ve evde yapabilecekleri hobileri ile günlerini. Geçirebilirler Yapılan bu uygulamanım SAĞLİK için olduğu bilincini kaybetmeme liyiz. Bütün insanliğa SAĞLIKLI YAŞAM. Diliyorum..Sayın DOBERDEN hocam, siz de bildiğim kadarıyla kıl payı ile 65 e takıldınız, nasıl geçiyor günleriniz evde, gençlere tavsiye ve önerileriniz varmı? Saygılarımla
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Valla çok çifte kumru var.20 yaş altı zaten sokağa cikmiyoki ,cebinde parasimi var ,ancak zenginin çocuğu dışarda geziyo Beyler
Hiç sormayın hocam, güncelleme olmadan yaşamak zaten azap... Forumun yarısı bence de evde ne yazık kiSkorpi hocam,
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bu iki kritere bakarak forum ahalisinin yarısı eve kapanmak zorunda kalacak diyebiliriz. Ne dersiniz?
Aksilik güncellemeler de kesildi.