- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi 14 Pro
- Meslek
- Private Driver
- Konular
- 39
Uyumlu hocam telefonum Android 10 kullanıyorumAndroid 10 uyumlumu acaba?
Uyumlu hocam telefonum Android 10 kullanıyorumAndroid 10 uyumlumu acaba?
Hangi sürümleri denediniz hocam 19.4 sürümü için çalışacağı söyleniyorMerhaba arkadaşlar Şuan eu 9.10.17 kullanıyorum ancak twrpden magiski flaşladığımda telefon açılmıyor Redmi Note 7 yazısında kalıyor nedenini bilen varmı birkaç sürüm denedim hiçbirinde olmadı.
18, 20, 19.3 hemen deneyeyim onuda hocam.Hangi sürümleri denediniz hocam 19.4 sürümü için çalışacağı söyleniyor
Bilgi verirsiniz hocam18, 20, 19.3 hemen deneyeyim onuda hocam.
Malesef olmadı hocamBilgi verirsiniz hocam
Hocam çözdüm modüllerle ilgiliymiş sildim modülleri açıldı ancak Xposed modüllerini de sildim kullanamıyorum.Bilgi verirsiniz hocam
Malesef olmadı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam çözdüm modüllerle ilgiliymiş sildim modülleri açıldı ancak Xposed modüllerini de sildim kullanamıyorum.
Onu hallettim hocam şimdi de Play Store açılmıyor arkaplandada duruyor.Çakışan modüller vardır boot loop sokmakta romu , sıra ile kurup uyumsuzu bulmanız daha iyi olacaktır.
Hocam birini yapıp birinin bozulması insanı enerjik tutar doğru yoldasınız bunu da çözeceksiniz inanıyorumOnu hallettim hocam şimdi de Play Store açılmıyor arkaplandada duruyor.
Temizledim az öncede tarayıcıda chrome da duruyordu restart attın açtım Umarım olurHocam birini yapıp birinin bozulması insanı enerjik tutar doğru yoldasınız bunu da çözeceksiniz inanıyorum
Uygulama ayarlarından play store verilerini temizleyip deneyin