Yardım 2 tane mi max 3 brick ettim

Cemeteria

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
mimax3
Konular
1
selamlar 41 yasındayım bu telefon işlerinden hiç anlamam çin seyahatimden eşimle kızıma 6/128 iki tane tel aldım
evde paketleri acınca sadece ingilizce ve cinceyi gorunce arastırma unlock sureci mi hesapları olusturma derken iki telefonunda
kilitleri acıldı ve son global 10 yazılımı sitesinden indirip kurmaya calısırken iki telefonda yukelemde hata verdi ve dugmesine basınca hiçbirşey yapmaz oldular simsiyah

icinde 9.6.12 china rom vardı cihazların forumu kapsamlı okudum ama bi sure sonra bilgi ambelesi oldum

benim durumuma kısaca cozum tavsiye edebilicek arkadaslardan allah razı olsun şimdiden win 7 ve win 10 2 pc de denedim
elimde miflash 2014 2016 ve 2018 hatta betası var donanımlarda telefonu gorebiliyorum miflash da cihazı cıkartıyor ekrana rom u secip flash deyince
telefonla hello lasılamadı gibi bi hata veriyor ?? delircem ha yeni yıla delirip gircem bide başımda iki tane hevesi kursaklarında kalmıs 2 bayan imdatt

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Global stock rom atmak istediğiniz sanırım, çin cihazına stock global yükleyemezsiniz. Stock çin romunu geri yükleyip twrp kurulumu yapın. Sonra twrp ile özelleştirilmiş romlardan birini yükleyin.

Oyla:

Cemeteria

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
mimax3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işindeki 9.6.12 cince romu nerden bulam pekiyi ? birde win7 yada 10 lu pc farkedermi mi flash hangi surumle denememi tavsiye edersiniz

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
işindeki 9.6.12 cince romu nerden bulam pekiyi ? birde win7 yada 10 lu pc farkedermi mi flash hangi surumle denememi tavsiye edersiniz

64 bit donanıma sahip pcde denemeniz lazım. Dikkat etmeniz gereken en önemli husus sakın mi flash ile rom yüklerken "clear and lock" işaretlemeyin ki bootloader kapanmasın. Daha sonra xiaomi.eu sitesinden cihazınıza uygun eu rom indirin. Yine internetten mi max 3 cihazınıza özel twrp indirin ve cihazınızı fastboot moda alın. Fastboot ile twrp yükleme detaylı anlatımı forumda mevcut. Twrp yüklendikten sonra indirdiğiniz eu romu twrp ile cihazınıza kurabilirsiniz.

Geçmiş olsun

Oyla:

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Buyrun Mi Max 3 (9.6.12) Çin Stable Rom. Mi flashla yüklenen sürümü

Oyla:

Cemeteria

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
mimax3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
verdiginiz cince rom u indiriyorum eu romlardanda sadece stable 10.0.6.0 da mimax3 var onuda indiriyorum ancak yarın denemelerin sonuclarını paylasabilicem
şimdilik yardımlarınız icin tesekkur ederim bakalım bu yılın son gunu dogan umut yeni yılın başında eşimle kızıma mutluluga donusecekmi cabalarım onun icin

dahada tovbe cinden cop almıcam gidersem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse inmiş deniyim dedim mi flash missed hello packet tro to recover dedi error verdi zuhahhah geri sayıp patlamadı iyiki

Son düzenleme:
Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyla:

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Olan olmuş hocam sıkıntı büyük iki tane hanımefendi hocamızın başının etini yiyorlarmis Allah yardımcı olsun
Duydu bile çoktan, adam haklı, bende olsam, ÇİN'den bir daha dandik ÇİN malı almazdım8=)haha--haha--

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Olan olmuş hocam sıkıntı büyük iki tane hanımefendi hocamızın başının etini yiyorlarmis Allah yardımcı olsun
En doğrusu, bilmeden araştırmadan bazı işlere kalkışmamak, başka da bir diyeceğim yok

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt