Yardım 2 resmi 5 plus cihazının pilinin daha iyi gitmesi

isaid3248

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İSMAİL SAİD
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
2
Elimde 1 tane annemin bir tane de benim olmak üzere 2 tane redmi 5 plus var. Anneminki şarjı 100 olduğu zaman 1güne yakın kullanım süresi yazarken benimkinde 13 14 saat. Cihazı aynanda aldık. 1 hafta önce ilk başlarda benimki de öyleydi. Ama şimdi kötüleşti. Batarya sıkıntısı olabilir mi? Değiştirmek gerekebilir mi? Bunda ciddi rahatsız oluyorum. Annemin kimde sıkıntı yok.

isaid3248

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İSMAİL SAİD
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
2
Ooo bide PUBG Mobil var. Zaten onu oynamakla 3-4 elde şarj bitiyor. Yani pil sürelerinin farklı olması normal.
Ben önceki oynama sürenler karşılaştırdım. Bir de batarya aşırı ısınıyor 45 derece gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarjın hızlı gittiği zamanki dönemde bataryanın 45 derece olduğunu gördüm bir sıkıntı var gibi

Oyla:

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Ben önceki oynama sürenler karşılaştırdım. Bir de batarya aşırı ısınıyor 45 derece gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarjın hızlı gittiği zamanki dönemde bataryanın 45 derece olduğunu gördüm bir sıkıntı var gibi
Aynen oynarken bende de ısınıyor

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Telefonu yüke aldığınızda çok fazla batarya harcaması gayet normal. PUBG oynuyorsanız zaten sorunun sebebini araştırmaya gerek yok. angel~~ Ben de Redmi 5 Plus kullanıyorum. Yük gerektiren işlerde 10 saate yakın ekran süresi veriyor ama kitap okuduğum zamanlar çok daha az pil kullanıyor ve ekran süresi artıyor. Ben bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Oyla:
Üst Alt