Çözüldü 2 Günlük Mi Note 3 Kamera'da Toz Var!

BirolAral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baral
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Çarşamba günü (05/07) Kipa'dan Delta garantisi altında Mi Note 3 cihaz satın aldım. Sol kamera'da toz var. İç kısımdan yapışmış. Muhtemelen üretim esnasında ki hatalardan kaynaklanan birşey. Acaba servisinize gelsek "DOA kapsamında" aynı gün içerisinde işlem sağlayabilir misiniz.?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

cantara
Delta Servis
Delta Servis 1
Delta Servis 2

Ekli dosyalar

• IMG_20180706_181302.jpg
    IMG_20180706_181302.jpg
    605 KB · Görüntüleme: 16

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Çarşamba günü (05/07) Kipa'dan Delta garantisi altında Mi Note 3 cihaz satın aldım. Sol kamera'da toz var. İç kısımdan yapışmış. Muhtemelen üretim esnasında ki hatalardan kaynaklanan birşey. Acaba servisinize gelsek "DOA kapsamında" aynı gün içerisinde işlem sağlayabilir misiniz.?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

cantara
Delta Servis
Delta Servis 1
Delta Servis 2

Merhaba

Tabi ki gün içerisinde onarımını yapıp tarafınıza teslim edebiliriz.Servis merkezimize geldiğiniz de arkadaşlarım yardımcı olacaktır.

Saygılarımızla

BirolAral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baral
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba

Tabi ki gün içerisinde onarımını yapıp tarafınıza teslim edebiliriz.Servis merkezimize geldiğiniz de arkadaşlarım yardımcı olacaktır.

Saygılarımızla

Onarım değilde DOA raporu düzenlenmesini istesem ? :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Delta Servis

Son düzenleme:

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
İnternet üzerinden alınsaydı cihaz uzak mesafeli satışlar yönetmeliği gereği paranızı iade bile alabilirdiniz fakat fiziksel bir mağazadan aldığınız için cihazın önce teknik servise gidip söylenen duruma uygun mu kontrol edilmesi gerek. Şimdi sizin ısrarlı isteğinizi diyelim ki yerine getirdiler, size başka değişim cihazı verdiler. Bu cihaz ne olacak? Arka kamerasını temizleyip yada temizlemeyip tekrar paketleyip başkasının önüne koyacaklar ve siz buna razı olacaksınız değil mi? =) Belki de hiç bir sorunu olmayan sadece kamera camını çıkartıp temizleyerek çözülecek bir durumu bu kadar yokuşa sürüp oluşabilecek mağduriyetler silsilesi yaratmak bizim ülkemizde görebileceğimiz mükemmel manzaralardan biri olsa gerek. Gerçi bana neyse, şimdi bir de üzerinize vazife olmayan şeylere karışmayın gibi bir tartışmayla azar bile işitip tartışmalar döngüsüne sürükleniriz.

BirolAral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baral
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
21
İnternet üzerinden alınsaydı cihaz uzak mesafeli satışlar yönetmeliği gereği paranızı iade bile alabilirdiniz fakat fiziksel bir mağazadan aldığınız için cihazın önce teknik servise gidip söylenen duruma uygun mu kontrol edilmesi gerek. Şimdi sizin ısrarlı isteğinizi diyelim ki yerine getirdiler, size başka değişim cihazı verdiler. Bu cihaz ne olacak? Arka kamerasını temizleyip yada temizlemeyip tekrar paketleyip başkasının önüne koyacaklar ve siz buna razı olacaksınız değil mi? =) Belki de hiç bir sorunu olmayan sadece kamera camını çıkartıp temizleyerek çözülecek bir durumu bu kadar yokuşa sürüp oluşabilecek mağduriyetler silsilesi yaratmak bizim ülkemizde görebileceğimiz mükemmel manzaralardan biri olsa gerek. Gerçi bana neyse, şimdi bir de üzerinize vazife olmayan şeylere karışmayın gibi bir tartışmayla azar bile işitip tartışmalar döngüsüne sürükleniriz.

Konunun saçma yerlere uzamaması adına sessizliğimi koruyorum. :)

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Onarım değilde DOA raporu düzenlenmesini istesem ? :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Delta Servis

Merhaba

DOA raporunu düzenleme yetkimiz var fakat öncelikle ürünü ülkeye getiren ithalatçı firmadan ürünün arızasını raporlayıp onaya sunmamız gerekiyor bu işlem de bir iki gün sürmektedir.İthalatçı tarafından onaylandıktan sonra ürün sizden teslim alınıp tarafınıza iade raporu veriliyor.

Saygılarımızla

BirolAral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baral
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Merhaba

DOA raporunu düzenleme yetkimiz var fakat öncelikle ürünü ülkeye getiren ithalatçı firmadan ürünün arızasını raporlayıp onaya sunmamız gerekiyor bu işlem de bir iki gün sürmektedir.İthalatçı tarafından onaylandıktan sonra ürün sizden teslim alınıp tarafınıza iade raporu veriliyor.

Saygılarımızla

Delta Servis - Uğur Bey'e teşekkür ederim. Kendisi çok yardımcı oldu. Bugün mesai saatleri içerisinde iade raporunu kendilerinden aldım. Çok teşekkürler. İyi çalışmalar.

Delta Servis

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Aynı kamera da bendede tozlardan var kuzu kuzu yaşıyoruz beraber bana bı zararlari yok şuan :D

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Aynı kamera da bendede tozlardan var kuzu kuzu yaşıyoruz beraber bana bı zararlari yok şuan :D

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba

Ürününüz yurtiçi veya mng kargo ile servisimize ücretsiz yollayabilirsiniz. Yolladıktan sonra imei numarasını özel mesaj yoluyla bildirirseniz takibini beraber yapabiliriz.Teşekkürler.

Saygılarımızla.

Üst Alt