Soru 2.el Xiaomi 11t pro alınır mı

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Yarı fiyatına 10T Pro da fena olmaz, 5-6k fiyata seviyesine SD 865 işlemci var. IPS ekran bozmaz derseniz güzel bir seçenek o da. Gcam ile güzel işler çıkarıyor kamerası. Ayrıca IMEI işlemi dirençli değil, yazılımla atılıyor ki bence en önemli noktası.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Aynı cihazı şuan kullanıyorum. Hocam 4 saat oynuyoruz. Crdroid android 15 yüklü. Isınma yok. Şarja takıp doldurunca 20 dk sonra devam ediyoruz ekiple oynamaya. 120fps oynuyorum bu arada.
İyi akşamlar hocam, bende CrDroid yüklemeyi düşünüyorum, en son 28..12 tarihli sürüm var, yenisinin gelmesini bekliyorum...yüklemeyi nasıl yaptınız acaba? Twrp/OrangeFox üzerinden mi? Teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

dydnlee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECİP
Cihazım
Note 8 pro
Konular
12
İyi akşamlar hocam, bende CrDroid yüklemeyi düşünüyorum, en son 28..12 tarihli sürüm var, yenisinin gelmesini bekliyorum...yüklemeyi nasıl yaptınız acaba? Twrp/OrangeFox üzerinden mi? Teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Orangefox ile hocam

dosya indirme
kurulum

ozkansadettin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sadettin
Cihazım
Xiaomi 11T PRO
Konular
4
anlıyorum hocam peki bu fiyata hangi telefonu önerirsiniz 2.el yada yurtdışı olarak alacağım en performanslı cihaz
İnfinix GT20 al keyfine bak yazılımsal kayıt da oluyor sorunsuz işlemciside çok güçlü 10bintl sıfır cihaz mis

Üst Alt