Cihazım yanında model numarasi diğer yanında bi seri numara yazıyor işte bana gelen fake kutudakinde yazmıyor orjinal kutusundan çıkan da yazıyor. Ayrıca bu bileklikte Çin yada global farki yok donanım olarak araştırdım.
Yok demişsiniz fakat ben var diye biliyorum. Hatta şuan yazdığınız forumda bile miband bölümündeki sabitlenmiş konuları okursanız bunu anlayabilirsiniz.
EVET cihazın üstünde bendede seri numarası yazmıyor. Renkli kutudan çıkanda.
GearBestten refund talebi açtım. Geri dönmelerini bekliyorum.
Edit:Talebi iptal ettim. Ürün orjinalmiş. 2018/09 dan sonra basılan paketlemeler bunlar. Daha ucuz versiyon bunlar gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
EDIT: Eski tip cihazın üstünde bulunan yazı seri değil model numarası. Eğer seriali öğrenmek istersen GooglePlayden (Notify & Fitness Beta) Uygulamasını inidirip görebileceğini söylemiş aynı zamanda kutunun arkasında bulunduğunuda söylemiş. Yukarıda verilen orjinallik kontrol aracı daha pahalı Xiaomi ürünleri için diyor yani mi bandın orjinalliğini böyle kontrol etmek böyle mümkün değil. Ayrıca Mi Band 3 Mi Fit Official uygulamasına bağlanabiliyorsa. Orjinaldir demiş. Yani mi band 2 gibi bi durum yok. Gearbestten alınan Mi Band 3'ler Orjinal Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.