Orijinal miş. Hocam hava durumu için ugulamaya baglanin diyor ama bağlı göstermiyor ne yapabilirimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buradan kontrol edin.
Forumu araştırın hocam band kısmına bakın.Orijinal miş. Hocam hava durumu için ugulamaya baglanin diyor ama bağlı göstermiyor ne yapabilirim
modified mi fit kullanmanız gerekOrijinal miş. Hocam hava durumu için ugulamaya baglanin diyor ama bağlı göstermiyor ne yapabilirim
Sizin saatin kutusu da bir farklı geldi bana, normalde şeffaf kutu ile geliyor. Böyle bir versiyonu var mı bilmiyorumGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Benimde gearbest üzerinden aldığım mi band 3 bu kutu ile geldi inatla orijinal diyorlar ama ben olmadığı kanaatindeyim ekran parlaklıkları bile farklı bu orijinallik kontrolü için hangi kodu girdiniz. Çünkü benim kutusunun içinden bir barkod vs çıkmadı.
evet normal kutusunu biliyorum zaten xiaomi nin böyle bir kutu ile satış yapacağını sanmıyorum. Zaten iade süreci başlattım satış linkinde bir kaç kişiye daha göndermişler bunu yorumlara yazmışlar belki 114 TL ye indirime girince orijinalini vermek istemediler.Sizin saatin kutusu da bir farklı geldi bana, normalde şeffaf kutu ile geliyor. Böyle bir versiyonu var mı bilmiyorum