Sohbet 2 Cihazla Aranıza Katıldım.

VVadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note5 Pro
Konular
2
Merhabalar ; üye olmadan önce de takip ettiğim ve maşallah dedirten bir platform. Öncelikle emeği geçenlere teşekkürler.
İki tane cihaz sahibi olarak aranıza katıldım. Cihazlardan birisini babama birini kendime aldım.
Xiaomi Redmi Note 5 Pro 32 GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 32 GB
Cihazlarım. Güvenilir bir satıcı arkadaşımdan aldım. Merak ettiğim birkaç husus var. Forumları okuduğum zaman kafam karıştı çünkü.Cihazlarımın ikisi de kayıtlı ve bootlader kilitleri açık. Birkaç daha uygulama da var içinde root ile alakalı ( SuperUser, TeamWiever vs )
Merak ettiğim husus şu şekilde ; ben yalnızca fotoğraf çekimi ve aktif sosyal medya için kullanacağım bu cihazları. Fiyatları performanslarına göre uygun olduğu için aldım.
Root vs kendim durup dururken uğraşmam gereken bir şey var mı ? Uğraşmasam bir kaybım olur mu ? Uğraşmak zorunda mıyım yoksa normal bir şekilde kullanıp kendisine güncelleme geldikçe güncelleyip geçeyim mi ? Bu konuda acemi bir şekilde soruyorum çünkü acemiyim. Teşekkür ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca cihazımda şuanda Android 8.1 Ve EMUI 9.5 Kararlı I 9.5.17.0 belki fikir verebilir diye yazdım :)

weyselaysel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
veysel
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
4
Otomatik güncellemeler geliyor kardeş. Güncelle geç.
Performans vs işlemler için farklı romlar kuruyor arkadaşlar ama ben o işlere hiç girmedim. Ziyadesiyle memnunum bu şekilde zaten

VVadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note5 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Otomatik güncellemeler geliyor kardeş. Güncelle geç.
Performans vs işlemler için farklı romlar kuruyor arkadaşlar ama ben o işlere hiç girmedim. Ziyadesiyle memnunum bu şekilde zaten

Allah razı olsun, aldım çok memnunum ancak ; kafamı bu kurcalıyordu. Hemen 1 adet güncelleme gelmişti otomatik şekilde güncelledim geçtim.
Bu şekilde devam edebilirim sürekli o zaman. Tekrar teşekkür ederim ilginiz için de.

VVadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note5 Pro
Konular
2
Hoş geldiniz hocam, cihazlarınız hayırlı olsun. Aşağıdaki linke göz atabilirsiniz.
İyi forumlar.
Sıkça Sorulan Sorular
Hoşgeldiniz mıuı candır Mi canan selametle hocam

Sizlere de çokça teşekkür ederim ilginiz için. Cihazlarım global romlu ve güncelleştirmeye açık şekilde Türkçe bir biçimde geldiler. Bu aşamadan sonra da bu şekilde devam edeceğim. Bilmediğim için fazla kurcalamak istemiyorum çünkü :)
Çevremden hiç bu cihazlar için olumsuz tek bir kelime duymadım. Herkes F/P cihazları stabil cihazlar dediler ve ben de kervana katıldım. :)

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Hoş geldiniz, şahsi önerim gelen her güncellemeyi yapmadan önce forumlara (Hem Türkçe, hem yabancı) güncellemeyle ilgili göz gezdirmeniz olacaktır, çünkü nadir de olsa bazen gelen güncellemelerin birinde gerçekten ciddi sorunlar, donmalar, sistem hataları, pil ve performans düşüklüğü gibi hatalar oluşabiliyor, bu yüzden kullanıcı da eski roma tekrar dönmek istiyor, zor bir şey değil ama uğraşmamanız açısından böyle bir öneride bulunmak istedim, iyi forumlar.

VVadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note5 Pro
Konular
2
Hoş geldiniz, şahsi önerim gelen her güncellemeyi yapmadan önce forumlara (Hem Türkçe, hem yabancı) güncellemeyle ilgili göz gezdirmeniz olacaktır, çünkü nadir de olsa bazen gelen güncellemelerin birinde gerçekten ciddi sorunlar, donmalar, sistem hataları, pil ve performans düşüklüğü gibi hatalar oluşabiliyor, bu yüzden kullanıcı da eski roma tekrar dönmek istiyor, zor bir şey değil ama uğraşmamanız açısından böyle bir öneride bulunmak istedim, iyi forumlar.

Allah razı olsun. Bu önerinizi de dikkate alacağım. Haklısınız kurcalarken forumu bu tarz konularda görmüştüm çünkü. Teşekkür ederim tekrardan. :)

Üst Alt