Yardım 2.500 3.500 arası telefon onerileri

alperen196761

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
alperen
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
Şoför
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 10S
Bootloader Kilidi
Açık
Evet arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi 2.500 3.500 bandında yurt içi Türkiye garantili cihaz onerirmisiniz

alperen196761

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
alperen
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
Şoför
Konular
7
YouTube da videoları bile var, kendin bile atabilirsin, hiç de zor değil bir tek telefonu alınca önce bir güncelleme yap toplam 8 ay süren var 6 7 ay kullan öyle sonra imei atarsın, yapamazsan msj at free yardımcı oluruz.(x3 nfc )

YouTube da videoları bile var, kendin bile atabilirsin, hiç de zor değil bir tek telefonu alınca önce bir güncelleme yap toplam 8 ay süren var 6 7 ay kullan öyle sonra imei atarsın, yapamazsan msj at free yardımcı oluruz.(x3 nfc )
Hocam cok sagolun cok tesekkur ediyorum size bilgim tecrubem deneyimim var onceden bikac mtk cihazina atmistim pcden birkac yildir teknolojiden uzak kaldim o yuzden riske girmek istemedim yani yurtdisi cihazlar hem uygun hem orjinal hemde suan en mantiklisi

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Hocam cok sagolun cok tesekkur ediyorum size bilgim tecrubem deneyimim var onceden bikac mtk cihazina atmistim pcden birkac yildir teknolojiden uzak kaldim o yuzden riske girmek istemedim yani yurtdisi cihazlar hem uygun hem orjinal hemde suan en mantiklisi
Poco X3 NFC için repair yöntemi çok sağlam zaten. Güncelleme, Hard reset vb hiçbir şekilde imei uçmaz. Stok recovery kullanılabilir. Poco X3 NFC alın imei repair yapın BL kilitlemeden flashtool ile bir rom yazın ve sahibine verin kafanız rahat olsun sonra. :)

Ayrıca Poco X3 kamerası da orta seviye cihazlar arasında epey önde. Kamera açısından da yüz güldürür.

Oyla:

alperen196761

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
alperen
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
Şoför
Konular
7
Poco X3 NFC için repair yöntemi çok sağlam zaten. Güncelleme, Hard reset vb hiçbir şekilde imei uçmaz. Stok recovery kullanılabilir. Poco X3 NFC alın imei repair yapın BL kilitlemeden flashtool ile bir rom yazın ve sahibine verin kafanız rahat olsun sonra. :)

Ayrıca Poco X3 kamerası da orta seviye cihazlar arasında epey önde. Kamera açısından da yüz güldürür

Hocam 5 ay once redmi note 10s aldim yurtici 4.400 e keske foruma size sormaymisim 😄

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Hocam 5 ay once redmi note 10s aldim yurtici 4.400 e keske foruma size sormaymisim 😄
Foruma sorsanız güzel olurdu evet.
10S de fena değil ekran yenileme hızı düşük ama kaliteli bir amoled ekranı var.
Poco X3 NFC her ne kadar IPS de olsa 120 hz ile 60 hz arasında çok ciddi fark var.
İşinizi görüyorsa takılmayın artık yeni çıkan modellere repair hep sorunlu zaten. Maalesef artık bir yeni nesil Xiaomi cihazları Yurtdışı alamıyoruz. Şu an piyasada olan eski cihazlar son dem.

Oyla:

alperen196761

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
alperen
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
Şoför
Konular
7
Foruma sorsanız güzel olurdu evet.
10S de fena değil ekran yenileme hızı düşük ama kaliteli bir amoled ekranı var.
Poco X3 NFC her ne kadar IPS de olsa 120 hz ile 60 hz arasında çok ciddi fark var.
İşinizi görüyorsa takılmayın artık yeni çıkan modellere repair hep sorunlu zaten. Maalesef artık bir yeni nesil Xiaomi cihazları Yurtdışı alamıyoruz. Şu an piyasada olan eski cihazlar son dem.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt