Soru 2,5 Yıllık mi note 10'dan Huawei p40 proya geçeceğim

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Az da olsa fikir verebildiysem ne mutlu ben tesekkur ederim. Mate 40 pro cok guzel secim olacaktir bu arada. Mate 30 pro bile kamerasi bircok cihaza bin basiyor.
Huaweı kamera konusunda gerçekten lider bence de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Off 🤩 harika bir seçim. Bence fotoğraf konusunda Huawei'i hiçbir marka geçemez, ge gerçekten kameraları başyapıt! Mutlaka alın derim.
Bende 5 yıllık P9 Lite 2017 var kamerası o kadar güzel ki... Şuan kullandığım redmi note 8 prodan çok daha güzel çekiyor.
teşekkürler kardeşim :)

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Off 🤩 harika bir seçim. Bence fotoğraf konusunda Huawei'i hiçbir marka geçemez, ge gerçekten kameraları başyapıt! Mutlaka alın derim.
Bende 5 yıllık P9 Lite 2017 var kamerası o kadar güzel ki... Şuan kullandığım redmi note 8 prodan çok daha güzel çekiyor.

Bosuna ambargo yemedi zaten. Yok gizlilik ihlali imis bilmem ne google a gore. En cok satanlarda zirvede iphone u gecmisti. Halen daha da iyi cihazlar uretio su ekosisten sorununu harmonyos la azda olsa duzeltti adamlar ayrica bir ekosistemin tutmasindaki en onemli yol gelistiricilere destek vermesi ki huawei bunu fazlasiyla yapiyor artik. Markette cogu uygulamada ekli suan git gide de artiyor.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Bosuna ambargo yemedi zaten. Yok gizlilik ihlali imis bilmem ne google a gore. En cok satanlarda zirvede iphone u gecmisti. Halen daha da iyi cihazlar uretio su ekosisten sorununu harmonyos la azda olsa duzeltti adamlar ayrica bir ekosistemin tutmasindaki en onemli yol gelistiricilere destek vermesi ki huawei bunu fazlasiyla yapiyor artik. Markette cogu uygulamada ekli suan git gide de artiyor.
Tabletini kullanıyorum gerçekten her cihazı çok iyi

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Valla Google sorunu olmasa şartsız koşulsuz Huawei alırdım. O kameralar nedir ya 🤩

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Valla Google sorunu olmasa şartsız koşulsuz Huawei alırdım. O kameralar nedir ya 🤩

Bazı cihazlara yükleniyor ama işte yeni çıkan cihazlarının birçoğunda harmonyos olduğu için o yöntemde geçersiz kalıyor. Ama dediğim gibi market düzene sokuluyor birkaç seneye daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Bazı cihazlara yükleniyor ama işte yeni çıkan cihazlarının birçoğunda harmonyos olduğu için o yöntemde geçersiz kalıyor. Ama dediğim gibi market düzene sokuluyor birkaç seneye daha iyi olur diye düşünüyorum.
Aynen. Birkaç seneye App Gallery tüm uygulamaları kullanıma sunarsa zaten %90 sorun kalmaz inşallah. Ama o zamana kadar başka cihaz alırız 😁😄

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Aynen. Birkaç seneye App Gallery tüm uygulamaları kullanıma sunarsa zaten %90 sorun kalmaz inşallah. Ama o zamana kadar başka cihaz alırız 😁😄

Misal haftalık hatta günlük cihaz değiştiren ben için düşünülür bir alternatif olacak :D

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157

Yok gerçek. :D bazen custom rom kurduğum cihazlardan verimi alamayınca değiştiriyorum felan veya yeni cihazları deniyorum al sat yapıyorum yani araç ticareti gibi düşün :)

Üst Alt