Soru 2,5 Yıllık mi note 10'dan Huawei p40 proya geçeceğim

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Herkese selam. Mi note 10'dan Huawei P40 Proya geçmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl bir tercih olur görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

lckdora

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
s e r
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Meslek
İşsiz
Konular
26
Mi 11 lite 5g ne al daha iyi

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Kamera ağırlıklı bir cihaz arıyorum.
Hocam kamera ağırlıklı diyorsanız Huawei iyi bir seçim ama iPhone da düşünebilirsiniz veya samsung s20fe note serisi vb vb bakınız Huawei de Google desteği olmadığı için baya zorlanırsınız hocam

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Hocam kamera ağırlıklı diyorsanız Huawei iyi bir seçim ama iPhone da düşünebilirsiniz veya samsung s20fe note serisi vb vb bakınız Huawei de Google desteği olmadığı için baya zorlanırsınız hocam

Aslinda o kadar zor olmuyor hocam market gelisti bizzat mate 30 promda var mesela kullanilan. Haritalar icin petal haritalar var eposta eklenebiliyor. Youtube icin bir yigin alternatif var diger uygulamalarda aurora store veya marketten iniyor eskisi gibi sikintili degil durumlar. Ayrica p40 pro ya google play services yuklenebiliyor.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kamerası çok hoşuma gitti, Xiaomide özleyeceğim tek şey galerisindeki gökyüzü efektleri olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslinda o kadar zor olmuyor hocam market gelisti bizzat mate 30 promda var mesela kullanilan. Haritalar icin petal haritalar var eposta eklenebiliyor. Youtube icin bir yigin alternatif var diger uygulamalarda aurora store veya marketten iniyor eskisi gibi sikintili degil durumlar. Ayrica p40 pro ya google play services yuklenebiliyor.
Gspace ile mi farklı bir yol mevcut mu ?

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Kamerası çok hoşuma gitti, Xiaomide özleyeceğim tek şey galerisindeki gökyüzü efektleri olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gspace ile mi farklı bir yol mevcut mu ?

Farkli bir yol ile yapiliyor. Once cihazin emui surumunu 11 e dusuruyorsunuz (halivhazirda emui 11 ise gerek yok) cihazin backup uygulamasini metodda verilen backup uygulamasina ceviriyorsunuz cihaza uygun indirdiginiz google play installeri olan yedek dosyasini seciyorsunuz cihazin saat ve tarihini yedeklemeyi yukleyeceginiz saat ve tarihe aliyorsunuz ysrdimci uygulamayi aciyorsunuz frameworkleri yukluyor ardindan apklari kuruyorsunuz cihaz kayitsiz gorunuyor ancak tum google uygulamalarini kullanabiliyorsunuz bildirimde alabiliyorsunuz. Youtube da tonla video var hocam isterseniz izleyin ona gore alin fakat yok ben google servislerini yuklemeyecegim duz kullanacagim derseniz oylede kullanabilirsiniz yalniz alacaginiz cihazda harmonyos 2.0 beta olmasin kontrol edin harmonyos cihazlarin surum dusurmesi biraz sikinti yaratabiliyor. Emui olmasina dikkat edin.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farkli bir yol ile yapiliyor. Once cihazin emui surumunu 11 e dusuruyorsunuz (halivhazirda emui 11 ise gerek yok) cihazin backup uygulamasini metodda verilen backup uygulamasina ceviriyorsunuz cihaza uygun indirdiginiz google play installeri olan yedek dosyasini seciyorsunuz cihazin saat ve tarihini yedeklemeyi yukleyeceginiz saat ve tarihe aliyorsunuz ysrdimci uygulamayi aciyorsunuz frameworkleri yukluyor ardindan apklari kuruyorsunuz cihaz kayitsiz gorunuyor ancak tum google uygulamalarini kullanabiliyorsunuz bildirimde alabiliyorsunuz. Youtube da tonla video var hocam isterseniz izleyin ona gore alin fakat yok ben google servislerini yuklemeyecegim duz kullanacagim derseniz oylede kullanabilirsiniz yalniz alacaginiz cihazda harmonyos 2.0 beta olmasin kontrol edin harmonyos cihazlarin surum dusurmesi biraz sikinti yaratabiliyor. Emui olmasina dikkat edin.
Teşekkürler

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Off 🤩 harika bir seçim. Bence fotoğraf konusunda Huawei'i hiçbir marka geçemez, ge gerçekten kameraları başyapıt! Mutlaka alın derim.
Bende 5 yıllık P9 Lite 2017 var kamerası o kadar güzel ki... Şuan kullandığım redmi note 8 prodan çok daha güzel çekiyor.

Üst Alt