- Adım
- Ertan
- Cihazım
- Mi 6
- Meslek
- Teknisyen
- Konular
- 48
Cihaz ismine bakıp Redmi Note 4, Note 4, Redmi Note 4X ile karıştırmayın..
İlk Xiaomi göz ağrım olan Redmi Note 4G LTE (dior) kod adıyla Ağustos 2014 tarihinde piyasaya çıkmış Gsmarena sitesine göre. Global olarak hem betası hem de kararlı sürümü mevcut. Donanım olarak SD 400 oldugu için 4.4.4 Kitkat'ta kaldı Miui 6,7 ve 8 gördü.
Kararlı 8.2.1.0 sürümün güvenlik yaması 01.10.2016 eski. Cihaz yavaş yavaş gidiyor. Miui 9 alacak mı bilemiyorum. Muhtemelen alır.
Artık BM42 kodlu bataryası dayanmıyor günü çıkarmıyor fakat yedek batarya var. 3100 mah.
Güç tuşu artık yeter dedi, çok fazla bastırmadan açılmıyor. Mümkün mertebe cihazı hiç kapatmamaya çalışıyorum.
Gözle görülür kasmalar başladı, performans düştü, malum yazılımların bile artık litesi çıktı. Temel ihtiyaç programları kur rahat et, film izle, oyun oyna, müzik dinle olmuyor artık.
Bunun dışında çalışıyor....
Bu arada Boot Loader kilidi yok, rootu, twrp si var...Yedek kullanmalık cihaz..
Merak edenler için;
Hala elinde bu cihazlan olan varsa, root, twrp, custom rom,konusunda her türlü yardımcı olurum.
Bu link resmi Mi sitesinden;
İlk Xiaomi göz ağrım olan Redmi Note 4G LTE (dior) kod adıyla Ağustos 2014 tarihinde piyasaya çıkmış Gsmarena sitesine göre. Global olarak hem betası hem de kararlı sürümü mevcut. Donanım olarak SD 400 oldugu için 4.4.4 Kitkat'ta kaldı Miui 6,7 ve 8 gördü.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Android 7 çıkardı, test etmedim. Desteği hala var.Kararlı 8.2.1.0 sürümün güvenlik yaması 01.10.2016 eski. Cihaz yavaş yavaş gidiyor. Miui 9 alacak mı bilemiyorum. Muhtemelen alır.
Artık BM42 kodlu bataryası dayanmıyor günü çıkarmıyor fakat yedek batarya var. 3100 mah.
Güç tuşu artık yeter dedi, çok fazla bastırmadan açılmıyor. Mümkün mertebe cihazı hiç kapatmamaya çalışıyorum.
Gözle görülür kasmalar başladı, performans düştü, malum yazılımların bile artık litesi çıktı. Temel ihtiyaç programları kur rahat et, film izle, oyun oyna, müzik dinle olmuyor artık.
Bunun dışında çalışıyor....
Bu arada Boot Loader kilidi yok, rootu, twrp si var...Yedek kullanmalık cihaz..
Merak edenler için;
Hala elinde bu cihazlan olan varsa, root, twrp, custom rom,konusunda her türlü yardımcı olurum.
Bu link resmi Mi sitesinden;
Son düzenleme: