Soru 2.300 TL'ye kadar telefon tavsiyesi

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Yok
Bootloader Kilidi
Kapalı
Kardeşim için telefon bakıyorum. Kamera konusunda bu fiyata alabileceğim en iyi telefon sizce hangisidir? xiaomi olmasına gerek yok. aklımda meizu 16 var aslında ama fikirleri değerlendirmek istiyorum. Kullanıp deneyenler yorumlarını yazarsa sevinirim. Kamera en önemli ayrıntı.

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Meizu 16 değilde Meizu 16S modeli daha iyi gibi önde gibi hocam ama onun fiyatıda cep yakıyor.
meizu 16 2.300 civarında ve kamerası da meizu 16th ile aynıymış. mantıken en iyi seçenek o gibi görünüyor. fiyat, kameradan daha önemli bir kriter bizim için.

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Bugün 2050 TL'ye mi9 T aldım. 3000e kadar en iyisi bu bence tavsiye ederim. Semers iletisimden aldım

Oyla:

GizliXiaomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XiaomiGizli
Cihazım
Samsung A20
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Bugün 2050 TL'ye mi9 T aldım. 3000e kadar en iyisi bu bence tavsiye ederim. Semers iletisimden aldım
tasarım olarak güzel ama kamera olarak ne verdiğini pek bilmiyorum. daha yeni yeni kullanılmaya başlanıyor telefon. yorumlarını takip etmeye çalışacağım bir süre. meizu hiç kullanmadığım için biraz temkinliyim ama xiaomi'nin yazılımcıları kadar bilgim var xiaomi tarafında. :D sıkıntı olursa da rom atarım icabında. tabii kamerası hakkında detaylı yorumlara bakmak lazım önce.

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
tasarım olarak güzel ama kamera olarak ne verdiğini pek bilmiyorum. daha yeni yeni kullanılmaya başlanıyor telefon. yorumlarını takip etmeye çalışacağım bir süre. meizu hiç kullanmadığım için biraz temkinliyim ama xiaomi'nin yazılımcıları kadar bilgim var xiaomi tarafında. :D sıkıntı olursa da rom atarım icabında. tabii kamerası hakkında detaylı yorumlara bakmak lazım önce.
Hocam kuzenime aldık aksama kadar beraber kullandık ve o kadar kaliteli ki. 48 mp kesinlikle gerçekten farkını belli ediyor. Gece çekimi için de rootsuz şekilde direkt apk olarak google kamera kurduk geceleyin bile gündüz gibi çekiyor. Meizu kullanmadım ama bu derece kaliteli olacağını kesinlikle düşünmüyorum. Tasarım ve işlemcisi de yanında cabası.

Oyla:

hasan35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi mi6
Konular
1
A 101 de Samsung A7 vardı ben geçen ay 2000 almıştım burda 1850 civarı idi tavsiye ederim amoled ekran 3 kameralı

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Hocam kuzenime aldık aksama kadar beraber kullandık ve o kadar kaliteli ki. 48 mp kesinlikle gerçekten farkını belli ediyor. Gece çekimi için de rootsuz şekilde direkt apk olarak google kamera kurduk geceleyin bile gündüz gibi çekiyor. Meizu kullanmadım ama bu derece kaliteli olacağını kesinlikle düşünmüyorum. Tasarım ve işlemcisi de yanında cabası.
camera2apisi aktif mi geliyor? kafama yattı bu telefon öyleyse. 2 apk kurarım kardeşim keyfine bakar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A 101 de Samsung A7 vardı ben geçen ay 2000 almıştım burda 1850 civarı idi tavsiye ederim amoled ekran 3 kameralı
mi 9 t daha iyi gibi geldi. kafamda şimdilik o var ama önerin için teşekkürler.

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Kamera için alacaksan samsun S serisi yada note serisi al. S6 nin bile kamerası hala mükemmel

Oyla:
Üst Alt