Soru 2.300 TL'ye kadar telefon tavsiyesi

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Yok
Bootloader Kilidi
Kapalı
Kardeşim için telefon bakıyorum. Kamera konusunda bu fiyata alabileceğim en iyi telefon sizce hangisidir? xiaomi olmasına gerek yok. aklımda meizu 16 var aslında ama fikirleri değerlendirmek istiyorum. Kullanıp deneyenler yorumlarını yazarsa sevinirim. Kamera en önemli ayrıntı.

botturgec

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
3
2.el düşünürseniz samsung galaxy note fe satıyorum. sıfır ayarında garantisi devam etmekte kutu içeriği tam. fiyat 2200.

Oyla:

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
bence meizu yazilim tarfdan xiaomiden kotu duyduguma gore
samsung marka iyi ama ondada her harfe bir telefon cikariyor mubarek ben redmi note 7 almayi planliyorum ama aklimin bir kowesinde huawei var

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
.eizunun fly me arsyuzu globale uygun degildi en son kullandigimda onu nekadar globale uyarladilar onu girmeden almak tam risk ben o yuzden meizu 16th yi cok begensemde hep aklimda bi soru isareti o

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
note 7 yi ovuyorlar baya mi8 lite da olabilir
mi 8 lite var bende ama kamerasından bir cacık olmaz. note 7 için bakacağım. kamerası iyi deniyor izlediğim videolarda.
Sahibinden üzerinden MI 9T alabilirsiniz onu öneririm.
o da yeni bir model, tasarımı güzel ama kamerası nasıl acaba?
bence meizu yazilim tarfdan xiaomiden kotu duyduguma gore
samsung marka iyi ama ondada her harfe bir telefon cikariyor mubarek ben redmi note 7 almayi planliyorum ama aklimin bir kowesinde huawei var
xiaomi yazılımda bana göre sıfır. meizu için güncelleme almıyor diyorlar ama yazılımı kötü mü bilmiyorum. samsung almak isterdim ama fiyat performans oranında bütçemizi aşıyor iyi kameralı olanlar. kardeşim bi whatsapp bi instagram kullanıyor zaten. kamera en önemli detay bu yüzden meizu çok öne çıkıyor. izlediğim videoların hepsinde meizu kamera olarak çok övülüyordu.
.eizunun fly me arsyuzu globale uygun degildi en son kullandigimda onu nekadar globale uyarladilar onu girmeden almak tam risk ben o yuzden meizu 16th yi cok begensemde hep aklimda bi soru isareti o
arayüzü için bir yorum görmedim ama yukarıda da belirttiğim gibi, güncelleme almıyormuş pek. bu da kardeşim için sorun değil açıkçası. whatsapp, instagram olsun iyi fotoğraf çeksin yeter onun için.

Oyla:

GizliXiaomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XiaomiGizli
Cihazım
Samsung A20
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Redmi Note 7, Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A40, Samsung Galaxy A7 (2018), Meizu Note 9 bu açıdan bakınca seçenek çok :)

Dip not: Mi CC9 var Sahibinden sitesinde 2300-2500 civarında ama ordaki ilanlara ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi Note 7, Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A40, Samsung Galaxy A7 (2018), Meizu Note 9 bu açıdan bakınca seçenek çok :)
önemli olan seçenekleri teke düşürmek. :D iki basit uygulamayı sorunsuz çalıştırsın kamerası da iyi olsun. bunlardan biri diğerinden daha iyi çekiyordur muhtemelen. :D meizu 16'nın kamerasını çok övüyorlar youtube'da bu segment için en iyisi deniyor.

Oyla:

GizliXiaomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XiaomiGizli
Cihazım
Samsung A20
Meslek
Öğrenci
Konular
39
önemli olan seçenekleri teke düşürmek. :D iki basit uygulamayı sorunsuz çalıştırsın kamerası da iyi olsun. bunlardan biri diğerinden daha iyi çekiyordur muhtemelen. :D meizu 16'nın kamerasını çok övüyorlar youtube'da bu segment için en iyisi deniyor.
Meizu 16 değilde Meizu 16S modeli daha iyi gibi önde gibi hocam ama onun fiyatıda cep yakıyor.

Oyla:
Üst Alt