Yapılan resmi açıklamada Xiaomi Mi6'nın 19 Nisan günü Pekin Teknoloji Üniversitesinde açıklanacağı belirtildi.
aynen oyle hocam her seferinde %30 az güç tüketiyor diyor. ben hiçbir fark göremiyorum tamamen satış taktiği . inanmıyorum mi 5s gayet iyi çalışıyor sadece yazılımsal sıkıntısı var aylardır da bu sorunu çözemedilerbeklemeye cok gerek yok sd835 in muhtesem ozellikleri yok sd821 karsisinda
gpu da ufak iyilestirmeler var
islemci 4 den 8 e cikiyor ama bu sekilde bile genel kullanicilarin %90ina sd821 yeter. uretim boyutu 10 nm ye iniyor
guc tuketimi icin %30 diyor bir onceki nesle gore ancak bu tamamen kandirmaca arada fark yok gibi bisey
ornek verecek olursam guc tuketimi icin
100 ile baslayalim %20 tasaruf saglasin bir sonraki nesil 80 e duser.
80dn dussun tahmini 64 e
ordan dussun 50 ye
ordan dussun 40 a
40 dan dussun 32 ye
32den dussun 26 ya
26 dan dussun 20 ye
yuzde hesabina vurdunmu bi yerden sonra artik aradaki %20 %30 farklar anlamsiz oluyor ayni durum uretim geometrisi icinde gecerli. mimari ayni cekirdek sayisini artirmanin cok cok buyuk bir katkisi olmicaktir suanki sistem yeterli islemci asa yukari ayni islemci uretim boyutu enerji tuketimi asagi yukari ayni
sadece multi taskda fark edilir bir artis olur ki suan sd821 i okadar fark edilir derecede kasicak uygulamada yok.
bu yuzden atkadaslar gidin mi5s ,plus , mi note 2 seceneklerini degerlendirin daha iyi.
tuketiciyi kandirma taktigi bunlar zamaninda buyuk firmalar yapardi boyle emin ol su mi6 satis rakamlarini karsilasin mi5s ede daha iyi bi yazilim verirleraynen oyle hocam her seferinde %30 az güç tüketiyor diyor. ben hiçbir fark göremiyorum tamamen satış taktiği . inanmıyorum mi 5s gayet iyi çalışıyor sadece yazılımsal sıkıntısı var aylardır da bu sorunu çözemediler