Soru 1850 tl'ye Mi 9 SE aldım

kaan3oklar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
14
Telefondan çok memnunum fakat batarya 1 gün götürmüyor gibi (telefonu zaten karanlık moda aldım) neler yapabilirim, çözünürlük düşürme ayarları bu telefonda var mı ?
ayrıca forumda çok rom var ama güvenmiyorum orjinalinden daha stabil olacağına. Önerebileceğiniz rom var mı ayrıca yasal olarak miui kaç var benim ki eski mi ?
Ayrıca CPU-Z de işlemci neden 855 gözüküyor ? İndirip bakın ne demek istediğimi anlarsınız

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-09-01-14-13-53-663_com.android.updater.png
    Screenshot_2019-09-01-14-13-53-663_com.android.updater.png
    244,3 KB · Görüntüleme: 87

richu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Telefondan çok memnunum fakat batarya 1 gün götürmüyor gibi (telefonu zaten karanlık moda aldım) neler yapabilirim, çözünürlük düşürme ayarları bu telefonda var mı ?
ayrıca forumda çok rom var ama güvenmiyorum orjinalinden daha stabil olacağına. Önerebileceğiniz rom var mı ayrıca yasal olarak miui kaç var benim ki eski mi ?
Ayrıca CPU-Z de işlemci neden 855 gözüküyor ? İndirip bakın ne demek istediğimi anlarsınız
Sürümünüz eski değil rom olarak MIUI rom olarak masik ya da mi room kurabilirsiniz aosp olarak pe kurun pilin uzun gitmesi için fde ai ve universal gms doze kurabilirsiniz miuida pil için ince ayarlar var resmi olarak global ve eea rom var

MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Telefonunuzun tüm konuları burada mevcut.

Xiaomi Mi9 SE

Bu linki de muhakkak okuyun... Tüm soru/sorunlarınızın cevapları burada mevcut

Önemli İpuçları

Oyla:

richu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
SD 855 konusunda sadece bir bug 1 ay öncede 855 olarak gözüküyordu hala fixlememisler

Oyla:

caner1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
14
Sürümünüz eski değil rom olarak MIUI rom olarak masik ya da mi room kurabilirsiniz aosp olarak pe kurun pilin uzun gitmesi için fde ai ve universal gms doze kurabilirsiniz miuida pil için ince ayarlar var resmi olarak global ve eea rom var

Terimlerin açılımı nedir ''MIUI'' rom dediğimiz telefonun kendi roomu olmuyormuydu. Mi room nedir? FDE, AI, Universal GMS DOZE nedir?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek