Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

Safaksahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Safak
Cihazım
Lg g3
Konular
2
Pie icin zoom lensi calisan modul ve gcam apksi varmi acaba. 2 gundur indirmedigim denemedigim kalmadi bulamadim bi turlu.

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Pie icin zoom lensi calisan modul ve gcam apksi varmi acaba. 2 gundur indirmedigim denemedigim kalmadi bulamadim bi turlu.
Zoom lensi çalışan var ama bunu sadece modül ve apk ile yapamıyorsunuz. Bir sürü twrpden yükleme ve sistemsel izin vermeniz lazım, biraz uzun iş.

1cskndlgr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cskndlgr
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
46
Zoom lensi çalışan var ama bunu sadece modül ve apk ile yapamıyorsunuz. Bir sürü twrpden yükleme ve sistemsel izin vermeniz lazım, biraz uzun iş.
hocam merhaba...
acabaa eu rom stabil için xposed yüklenir mi ? rom'un android sürümü 8.0 ama eu rom'da mi6 için xposed beta 1'i mi indirmem gerekiyor bilmiyorum?

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
hocam merhaba...
acabaa eu rom stabil için xposed yüklenir mi ? rom'un android sürümü 8.0 ama eu rom'da mi6 için xposed beta 1'i mi indirmem gerekiyor bilmiyorum?
Konusu burası değil ama evet.

icrakoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
0
İpuçları için sağolun. Fark ettiğim bir şey daha var. GCAM'in ile az ışıklı ortamlarda ön kamera çok kötü. Orijinal kamera ise daha iyi. Fakat ışığın yeterli olduğu yerlerde ise, GCAM ön kamera portre modu orijinal kameradan daha başarılı.

Ayrıca GCAM ile arka kamera portre modu çektiğim zaman ''seri çekim'' adı altında 2 tane fotoğraf oluşturuyor. Bunun sebebi nedir?

GCAM az ışıklı ortamlarda noisi neredeyse yok ediyor ve geniş açılı bir çekime sahip. Fakat, renk doygunluğu orijinal kamera gibi değil. Renkleri biraz soluk çıkıyor. Orijinal kameranın çektiği fotoğraflarda renkler daha canlı ama noisi çok fazla.

Orijinal kamera gece portre çekimi bildiğiniz karanlık. Hatta kamera diyor ki çok karanlık. Görüntü varla yok arası. :) Fakat GCAM o şekilde karanlık çekmiyor. Ama onunda arka kamerada bokeh efekti iyi değil.

Bu arada GCAM için önerilen ayarlar nedir? Biraz karıştırdım ama; pek sağlıklı sonuç elde edemedim.

Night Sight modu mükemmel çalışıyor.. Sadece ortamı ışıklandırmakla kalmayıp noisi de yok ediyor.

İlk resim Night Sight olmadan çekildi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

2. resim ise, Night Sight modu açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayrıca GCAM ile arka kamera portre modu çektiğim zaman ''seri çekim'' adı altında 2 tane fotoğraf oluşturuyor. Bunun sebebi nedir?

Bu soruya cevap buldunuz mu hocam. Benim çektiğim resimler galeride tek tek klasör oluşturup öyle kaydediliyor. Bunun neden olduğunu bir türlü bulamadım. Sizde de varmı bu sıkıntı

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36

Bu soruya cevap buldunuz mu hocam. Benim çektiğim resimler galeride tek tek klasör oluşturup öyle kaydediliyor. Bunun neden olduğunu bir türlü bulamadım. Sizde de varmı bu sıkıntı
Bir orjinali birde portre hali oluyor. Farklı klasör oluşturuyorsa bunu kullanın, başlıkta yazdığı gibi bunda oluşturmadan direk galeriye kaydediyor.

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Fotoğraf çekim hızı nasıl arttırabiliriz çok yavaş çekiyor ve rahatsız edici bunun bi çözümü yok mu üstadlar

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Fotoğraf çekim hızı nasıl arttırabiliriz çok yavaş çekiyor ve rahatsız edici bunun bi çözümü yok mu üstadlar
Başka ayar kullanıyorsanız kullanmayın. Onun haricinde hdr'ı kapatırsanız hızlı çeker ama kalite kaybedersiniz.

ahmtcn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
13
Suan icin Android 8 de en iyi surum hangisi arkadaşlar mi6da Google kamera olarak link alabilme şansım var mi?

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular