- Adım
- Safak
- Cihazım
- Lg g3
- Konular
- 2
Pie icin zoom lensi calisan modul ve gcam apksi varmi acaba. 2 gundur indirmedigim denemedigim kalmadi bulamadim bi turlu.
Zoom lensi çalışan var ama bunu sadece modül ve apk ile yapamıyorsunuz. Bir sürü twrpden yükleme ve sistemsel izin vermeniz lazım, biraz uzun iş.Pie icin zoom lensi calisan modul ve gcam apksi varmi acaba. 2 gundur indirmedigim denemedigim kalmadi bulamadim bi turlu.
hocam merhaba...Zoom lensi çalışan var ama bunu sadece modül ve apk ile yapamıyorsunuz. Bir sürü twrpden yükleme ve sistemsel izin vermeniz lazım, biraz uzun iş.
Konusu burası değil ama evet.hocam merhaba...
acabaa eu rom stabil için xposed yüklenir mi ? rom'un android sürümü 8.0 ama eu rom'da mi6 için xposed beta 1'i mi indirmem gerekiyor bilmiyorum?
Ayrıca GCAM ile arka kamera portre modu çektiğim zaman ''seri çekim'' adı altında 2 tane fotoğraf oluşturuyor. Bunun sebebi nedir?İpuçları için sağolun. Fark ettiğim bir şey daha var. GCAM'in ile az ışıklı ortamlarda ön kamera çok kötü. Orijinal kamera ise daha iyi. Fakat ışığın yeterli olduğu yerlerde ise, GCAM ön kamera portre modu orijinal kameradan daha başarılı.
Ayrıca GCAM ile arka kamera portre modu çektiğim zaman ''seri çekim'' adı altında 2 tane fotoğraf oluşturuyor. Bunun sebebi nedir?
GCAM az ışıklı ortamlarda noisi neredeyse yok ediyor ve geniş açılı bir çekime sahip. Fakat, renk doygunluğu orijinal kamera gibi değil. Renkleri biraz soluk çıkıyor. Orijinal kameranın çektiği fotoğraflarda renkler daha canlı ama noisi çok fazla.
Orijinal kamera gece portre çekimi bildiğiniz karanlık. Hatta kamera diyor ki çok karanlık. Görüntü varla yok arası. Fakat GCAM o şekilde karanlık çekmiyor. Ama onunda arka kamerada bokeh efekti iyi değil.
Bu arada GCAM için önerilen ayarlar nedir? Biraz karıştırdım ama; pek sağlıklı sonuç elde edemedim.
Night Sight modu mükemmel çalışıyor.. Sadece ortamı ışıklandırmakla kalmayıp noisi de yok ediyor.
İlk resim Night Sight olmadan çekildiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2. resim ise, Night Sight modu açıkResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bir orjinali birde portre hali oluyor. Farklı klasör oluşturuyorsa bunu kullanın, başlıkta yazdığı gibi bunda oluşturmadan direk galeriye kaydediyor.Ayrıca GCAM ile arka kamera portre modu çektiğim zaman ''seri çekim'' adı altında 2 tane fotoğraf oluşturuyor. Bunun sebebi nedir?
Bu soruya cevap buldunuz mu hocam. Benim çektiğim resimler galeride tek tek klasör oluşturup öyle kaydediliyor. Bunun neden olduğunu bir türlü bulamadım. Sizde de varmı bu sıkıntı
Başka ayar kullanıyorsanız kullanmayın. Onun haricinde hdr'ı kapatırsanız hızlı çeker ama kalite kaybedersiniz.Fotoğraf çekim hızı nasıl arttırabiliriz çok yavaş çekiyor ve rahatsız edici bunun bi çözümü yok mu üstadlar
Link var zaten ilk posttaSuan icin Android 8 de en iyi surum hangisi arkadaşlar mi6da Google kamera olarak link alabilme şansım var mi?