- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 65
Gcami kurdum sorunsuz calışıyor fakat 4k60fps nasil yapabilirim ? Normal kamera 60fps oluyor Gcam 30fps ?
Gcamda 4k 60fps modu maalesef şuanda yok, kararlı bir şekilde çalışmıyor.Gcami kurdum sorunsuz calışıyor fakat 4k60fps nasil yapabilirim ? Normal kamera 60fps oluyor Gcam 30fps ?
Hocam gcamın verilerini silip bakarmısınız bende olmuştuGcami kurdum sorunsuz calışıyor fakat 4k60fps nasil yapabilirim ? Normal kamera 60fps oluyor Gcam 30fps ?
Hocam gcamın verilerini silip bakarmısınız bende olmuştu
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bende bu linkteki modülü kurup gcamın verilerini silince gelmiştiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Maalesef..
O modül suan yüklü. Baska bi sorum olucak video modunda karanlıkta flashı actığımda çok yakın olan yerler dişında pek bisey gözukmuyoe normal mi ?Hocam bende bu linkteki modülü kurup gcamın verilerini silince gelmişti
Mod - Mi 6 Kamera İçin All İn One Miui 10 (AI-Sahne modları-Gcam için herşey-Camera2api-60FPS...)
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam flash'ın aydınlatma gücü ile alakalı olabilirmi?O modül suan yüklü. Baska bi sorum olucak video modunda karanlıkta flashı actığımda çok yakın olan yerler dişında pek bisey gözukmuyoe normal mi ?
Ayarı yok ama gcam tool pro ile yapabiliyorsunuz ki tavsiye etmem. Çünkü programın arka planda durmadan çalışması gerekiyor. Onun yerine fotoğrafı düzenle diyerek düzeltmenizi tavsiye ederim.
Vallaha açık konuşmak gerekirse gelmedi, geleceğinide sanmıyorum. Onun için ayrı bir program kullanılıyor ama ben önermiyorum çünkü hep arka planda açık kalıyor, gcam kullanmasanız bile. Ama denemek isterseniz programın adı gcam tool. Forumumuzda konusuda mevcutmuş Uygulama - GCam Tool ProMerhaba hocam,
Aradan uzun bir süre geçti. Pie sürümde ön kamerada çekilen fotoğraflara ayna özelliği eklendi mi? Bunu nasıl yapabiliriz