Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gcam(18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)
Dostum harikasın, aradığım bir şeydi bu, teşekkür ederim. Yeni indirdiğim için gece denemedim ama loş bir yerde denedim, bariz şekilde aydınlatıyor. Yalnız ön kamera bayağı kötü çekiyor, sizde de öylemi acaba?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
orjinal resimleri yüklemedi herhalde boyuttan dolayı. Mi mix 2 ile ns modu gayet başarılı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Videoda fps yi 60 a çektiğim zaman ışık baya azalıyor sizlerdede böyle mi oluyor? Işık bol olan yerlerde sıkıntı olmuyor ama düşük ışıkta baya karanlık oluyor. Birde ön kamera hdr+ bazen foto çekilmiyor arka kameraya geçip tekrar öne geçince düzeliyor buda normal mı yoksa kaçırdığım bi ayar varmı? Son olarak ar efekti ile ilgili seçenek bende çıkmadı
Night Sight fotoğrafı aydınlatıyor mu, evet ama malesef fotoğraflar da soluk oluyor. Sanıyorum kontrastla oynanarak hazırlanmış bu sistem. Diğer google camera da çekimler çok aydınlık değil ama canlı.
Night Sight fotoğrafı aydınlatıyor mu, evet ama malesef fotoğraflar da soluk oluyor. Sanıyorum kontrastla oynanarak hazırlanmış bu sistem. Diğer google camera da çekimler çok aydınlık değil ama canlı.
Tabi ki ns tamamen yazılımsal bir özellik mercekten giren ışığı yazılım ile maksimize edip çok düşük ışıkta bile daha belirgin fotoğraflar çekmeye yarıyor şahsen ben hayran kaldım sonuçta cep telefonlarının kameraları belli ona rağmen çok başarılı bence