Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Kamera menüsünde zoomu fulledigimde sadece yariya kadar gösteriyor yakinlaştirmayi fakat fotoğrafı cektigimde yakınlaştırma tam yapılmış oluyor. Anlatabildim mi derdimi bilmiyorum ama resimlerden anlarsınız umarım. Bu sorunun çözümü yok mu? Cihaz Mi 6 MIUI 10.2 Global Stable

resimag.com/p1/0415ff358db.jpeg
resimag.com/p1/28df7160500.png
Sorunu biliyorum ama çözümü yok. Merkeze doğru yakınlaştırıp çekiyor, görebildiğiniz yakınlaştırma 2x kayıpsız olan diğerleri yazılımlı super zoom, ortaya göre ayarlamanız lazım.

xSentinusS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Sorunu biliyorum ama çözümü yok. Merkeze doğru yakınlaştırıp çekiyor, görebildiğiniz yakınlaştırma 2x kayıpsız olan diğerleri yazılımlı super zoom, ortaya göre ayarlamanız lazım.
Anladım teşekkür ederim. Bir de bu Gcamlerde uzun pozlama seçeneği yok mu ayarlarda Autoexposure felan ayarı var ama manuel olarak MIUI kameradaki gibi nasıl 32 sn vs. çekim yapabileceğimi bulamadım. Night Sight ile felan halledilemiyor mu ?

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Anladım teşekkür ederim. Bir de bu Gcamlerde uzun pozlama seçeneği yok mu ayarlarda Autoexposure felan ayarı var ama manuel olarak MIUI kameradaki gibi nasıl 32 sn vs. çekim yapabileceğimi bulamadım. Night Sight ile felan halledilemiyor mu ?
Maalesef yok.

Sefa Varol 81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Arkadaşlar mi 8 için 1. Mesajdaki son sürümü indirdim ve kurdum ama kamera çalışmıyor siyah ekran duruyor sadece

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Arkadaşlar mi 8 için 1. Mesajdaki son sürümü indirdim ve kurdum ama kamera çalışmıyor siyah ekran duruyor sadece
Ayarlar - Quick Settings'in gelişmişi - Base - Back Camerayı değiştirin (Olana kadar). Olmazsa yapacak bir şey yok.

by_hector

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi9T
Meslek
Topoğraf
Konular
60
Beyler gcam 6.2 çıkmış sanırım mi6 ya ne zaman gelir sizce?

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Merhaba bir Nisan modül ve apk yi kurdum mi kamera da video 60 FPS seçeneği var fakat gcam video ayarlarında yok

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
Merhaba bir Nisan modül ve apk yi kurdum mi kamera da video 60 FPS seçeneği var fakat gcam video ayarlarında yok
Google kamerada sadece 1080 ve 720p'de var ayarlardan bunları seçip video yerine gelince sol üstte 60fps yazar ona tıklayıp seçebilirsiniz

Üst Alt