candan öpüldünüz kardeşim. eğer çok olmazsa görüntülü anlatım yapmıştın geçen akman için şu tarihi için bende girdim ama çinceden başka yazı bulamadım sonra senden istedim. mixexplorer programın hangisi google playden mi indiriyoruzKilit ekranında tarih kaybolmuş onu ekledim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardesim buyurHocam senin gösterdiğin yere (lockscreen) kadar geliyorum ama aç diyince üçgen simgeler çıkıyor root yok bende ondan mı acaba
Sana çok zahmet olmayacak ise oraya Ahmet_Tuncer yazıp gönderebilir misin acaba
Uygulama - Mixplorer apk. | MIUI Türkiye Forumucandan öpüldünüz kardeşim. eğer çok olmazsa görüntülü anlatım yapmıştın geçen akman için şu tarihi için bende girdim ama çinceden başka yazı bulamadım sonra senden istedim. mixexplorer programın hangisi google playden mi indiriyoruz
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim çok teşekkür ederim, eline emeğine sağlık Senin yönlendirmenle uğraşırken nerdeyse kendimi miui 9 çıkaracakmış gibi hissettim ama neymiş ? İş bilenin, kılıç kuşananınmışKardesim buyur
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok kardeş daha yeni kurcalamaya basladım miyuyuKardeşim çok teşekkür ederim, eline emeğine sağlık Senin yönlendirmenle uğraşırken nerdeyse kendimi miui 9 çıkaracakmış gibi hissettim ama neymiş ? İş bilenin, kılıç kuşananınmış
Estağfurllah kardesimkörlüğüme, ve cahilliğime. ne yaparsın iyiki varsınız.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi