Soru 17 pro Max ses ve whapasst sorunu

brusk27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
note10 pro
Konular
1
Arkdaslar merhaba 17 pro Max kullanıyorum konuşmalarda karsinin sesi kislip duruyor hoperlere geçip öyle devam ediyorum 5g'den dolayı dediler 4.5 aldım aynı sorun devam ediyor
Bide whatapps kislierin isimleri kaybolup duruyor ve bildirimleri de gelmiyir uygulamaya girip açık biraktigimda ekran açıkken geliyor tlfon ve wahhapt izinlere baktım hepsinde normal nasıl cozucem bilen varmı acaba ?

songiden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi17 ProMX
Konular
1
Aynı sorun bende de var artık sinirlerim bozulmaya başladı. birkaç tane rom denedim hepsinde aynı sorun var bence bu sorun rom kaynaklı. Ben ses kaydı kullanıyorum ses kaydından kaynaklandığını düşünmüştüm ama %100 rom gibi telefon elime geldiğinde çin rom yüklü değildi bu nedenle hiç çin rom ile deneyemedim, çin romunda aynı sorunu yaşayan var mı?

baran452420

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Whatsap kişileri kayboluyorsa whatsap konuşmalarini yedekleyip komple silin ve tekrar yükleyin düzeliyor izinleri doğru vermeyi unutmayin

baran452420

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Whatsapp ta kişiler kayboluyorsa; ''uygulama izinleri + kişiler + boş mesajları iade edin'' seçneğini kapatın düzelecektir.
Ayarı değiştirince Anlık düzeliyor sonra yine kayboluyordu global Roma geçince düzeldi hiç kaybolmadi daha

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 17 Promx
Meslek
Private Driver
Konular
45

nosteamv121

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
25
Bende 15t pro için elite rom kullanıyorum şuan wp kişilerin gözükmesinde bir problem yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 15t pro için elite rom kullanıyorum şuan wp kişilerin gözükmesinde bir problem yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üst Alt