Soru 17 pro max eu rom whatsapp görüntülü görüşmede donma sorunu ve çeşitli sorunlar

ahmethguler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Avukat
Konular
1
Değerli arkadaşlar cihazım 17 pro max 12/512, çift sim server kayıtlı. 3.0.45 eu rom kurulu. Cihazımda whatsapp üzerinden görüntülü görüşme yaparken benim görüntüm çok fazla laglı oluyor yani bariz görüntüde internet ile alakası olmaksızın kasma sorunu yaşıyorum. Hele ki android auto bağlıyken görüntülü konuşayım hepten görüntü donup kalıyor ve android autoyu kapatmak zorunda kalıyorum. Sizce sorun nedir? Ayrıca cihazda yansıt özelliğine tıkladığımda kendiliğinden atıyor uygulamdan. Bu tür sorunlarım var sizde de varmıdır? Bir ayar mı yapmam gerekiyor veya eksik bir uygulamam mı var onu mu kurmam gerekiyor? Herkese selamlar

ahmethguler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Avukat
Konular
1
3.0.304 de whatsapp sorunu düzelmiş ancak diğer sorun devam ediyor.

seco.can.can32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
bende benzer şeyler yaşıyorum hocam orjinal romun dışında bi türlü stabil olmadı benim derdim de şebeke gidip geliyor sosyal medya youtube falan interneti aşırı kullandığım uygulamalarda şebeke gidip geliyor mobil verideyken

ahmethguler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Avukat
Konular
1
eu forumda developer anlık takip ediyor sorunları düzeltip rom u tekrar yazıyor. Orada takipteyim bakalım en düzgününü yaparlar bugün yarın. Bu arada bende şebeke sorunu yok stabil çalışıyor. Romu tekrar flashlamayı deneyin belki düzelir.

seco.can.can32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
eu forumda developer anlık takip ediyor sorunları düzeltip rom u tekrar yazıyor. Orada takipteyim bakalım en düzgününü yaparlar bugün yarın. Bu arada bende şebeke sorunu yok stabil çalışıyor. Romu tekrar flashlamayı deneyin belki düzelir.
çin romu flash yapıyorum stabil hocam ama eu veya başka rom kurunca şebeke sorunlu oluyor bazen görüşme yaparken gidiyor can sıkıcı bi durum

ahmethguler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Avukat
Konular
1
Hmm anladım. Eu foruma da bir yazın bug kısmına hocam belki çözüm yazılır hemen

seco.can.can32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Hmm anladım. Eu foruma da bir yazın bug kısmına hocam belki çözüm yazılır hemen
sizin sorunda bununla alakalı hocam wifi mobil veri fark etmeksizin bi sıkıntı var cihazda sinyal gidip geliyor şey gibi uçak moduna geçip düzeliyor gibi o yüzden donmalar yaşıyorsunuz veri trafiği stabil değil az zorlanınca bağlantı yavaşlıyor veya kesiliyor

ahmethguler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Avukat
Konular
1
Hmm olabilir hocam bir yazalım developer a düzeltilir illa ki

seco.can.can32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
bi durum var hocam da popüler olan cihazlara öncelik var örnek 15 ultra 17 pro max için yazılanlara pek dikkat etmiyorlar son 2 sürümdür arka ekranı düzeltmediler okuyorum yorumları öncelikle standart cihazlar öncelik

seroqwe12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 17 pro Max
Konular
0
Bu WhatsApp sorunu kimse çözemedi herhalde bl kilidi açık olduğu için Google sertifikasinda sıkıntı oluyor cihazı rootladim bl kilidi gizledim fakat WhatsAppta hala sıkıntı var donmalar takılmalar bir mesaja girdiğimde başka bir mesaja giremiyorum dönüyor heralde bu sorunu cozene kadar 2 ay geçer

Üst Alt