Popsicle olması lazım siteden kendiniz seçerek tekrar indirinmerhaba hocam linke tıklayınca zip dosyasında pudding yazıyor popsicle yerine problem yaratır mı
Hocam sanırsam sıcaklıkla alakalı 5 saat ekran süresinde özellikle tiktok var sarjım 51 şuanPopsicle olması lazım siteden kendiniz seçerek tekrar indirin
Hocam cihazınız ne acaba sizinmerhabalar cihazımda xiaomi 15ultra için sürüm yüklemişler os sürüm 3.0.9.0.wpcmıxn sürümü yüklü çoğu özellik çalışmıyor bazıları gözüküyor bazıları yok bu şekilde satın aldım.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu sürümü yükleyeceğim cihazı güncelle demeden sıfır olarak mı yüklememi tavsiye edersiniz nasıl bir yol izlemeliyim
Bu paylaştığıniz.duz 17 nin romumerhabalar cihazımda xiaomi 15ultra için sürüm yüklemişler os sürüm 3.0.9.0.wpcmıxn sürümü yüklü çoğu özellik çalışmıyor bazıları gözüküyor bazıları yok bu şekilde satın aldım.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu sürümü yükleyeceğim cihazı güncelle demeden sıfır olarak mı yüklememi tavsiye edersiniz nasıl bir yol izlemeliyim
17 pro max hocamHocam cihazınız ne acaba sizin
evet hocam yanlış rom linki paylaşmışım 17 pro max indirdim sizin söylediğiniz romBu paylaştığıniz.duz 17 nin romu