İpucu 17 pro max CPU ve gpu hızı dusurme

cantara11

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
simdi denedım root ıstıyor hocam ben pek uygulama kapatmıyorum pek ram hesabı yapmıyorum hatta ben uygulamaları kapatmıyorum bıle hoca :D alıskanlık olmus

Ram hesabını yapmayı bırakalı benim de çok oldu hocam ama sürekli bildirim almak istemediğim için kapatıyorum uygulamaları. Bildirim istediğimde de zorla durdurmak yerine sadece çıkış yapıyorum, daha kolay oluyor. Aslında bahane üretmeye de gerek yok, benimki neredeyse tamamen alışkanlık... Arkada çalıştığı sürece bana zararı olmasa da rahatsız oluyorum. Zorla durdurma candır rock~~

baran452412

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Ram hesabını yapmayı bırakalı benim de çok oldu hocam ama sürekli bildirim almak istemediğim için kapatıyorum uygulamaları. Bildirim istediğimde de zorla durdurmak yerine sadece çıkış yapıyorum, daha kolay oluyor. Aslında bahane üretmeye de gerek yok, benimki neredeyse tamamen alışkanlık... Arkada çalıştığı sürece bana zararı olmasa da rahatsız oluyorum. Zorla durdurma candır rock~~
alışkanlıklarımız basa bela hocam bende hayatta kapatmam cıhaza bakan butun ayak izlerimi gorur :D cok basım agrıdı gencken yınede vazgecemedım huyumdan :D

djfarukk5

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
alışkanlıklarımız basa bela hocam bende hayatta kapatmam cıhaza bakan butun ayak izlerimi gorur :D cok basım agrıdı gencken yınede vazgecemedım huyumdan :D
Ram değil ya benim derdim, pilden tasarruf etmek istiyorum. Neredeyse hiç açmadığım uygulamalar arka planda boş boş takılmasın 😁

baran452412

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Ram değil ya benim derdim, pilden tasarruf etmek istiyorum. Neredeyse hiç açmadığım uygulamalar arka planda boş boş takılmasın 😁
hocam 5000 mah pıllı cıhazlarda en mantıklısı 2500 lık bır powerbank almak hanı su ınce arkaya yapısanlardan

djfarukk5

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
hocam 5000 mah pıllı cıhazlarda en mantıklısı 2500 lık bır powerbank almak hanı su ınce arkaya yapısanlardan
Bakalım artık uygulamalar için çözüm bulamazsam işlemciden tasarruf ederiz artık :)

baran452412

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Hyperoslarda bu seçeneği kapatmak baya farkettkriyor batarya süresini ama ozamanda birçokislem tam çalışmıyor arka planda

Ekli dosyalar

• 9540.jpg
    9540.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 1
Üst Alt