İpucu 17 pro max CPU ve gpu hızı dusurme

ci021

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
11
Ben konuyu açtığından beri dusuk frekansta kullaniyorum gayet mutluyum cihazın 1 kere bile ısındığını hissetmedim ve batarya baya farkediyor %100 şarjla 20 saat ekran süresini.gordum o derece yani ama hiç yüksek performans isteyen bir oyun oynamadım en fazla braw stara oynadım kasmadan gayet akıcı tavsiye ederim fotodakide cihazın kullandığı GHz değerleri üstüne asla cikmiyor
Benim oyunla hic işim yok.. rootlayip ghz düşürüp, sonra root kaldırmayı düşünüyorum. Sizdeki ayarlari dışarı aktarabiliyorsaniz ayar dosyasını paylaşabilir misiniz?

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Benim oyunla hic işim yok.. rootlayip ghz düşürüp, sonra root kaldırmayı düşünüyorum. Sizdeki ayarlari dışarı aktarabiliyorsaniz ayar dosyasını paylaşabilir misiniz?
Hocam GHz düşürme ayarları cihaz kapanıp açılınca default hale döner yani surekli rootlu kalmalı cihaz

ci021

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
11

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
20
Hocam GHz düşürme ayarları cihaz kapanıp açılınca default hale döner yani surekli rootlu kalmalı cihaz
hocam bu eu rom 304 yeniden mi düzenlendi acaba bilginiz var mı bende şebeke sorunu var diye başka roma geçtim de baktım yeni upload görünüyor

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
20
Aynı surum yeni güncelleme yok
linkler 11 saat önce eklendi diyor da hocam ondan sordum stok romda problem yoktu eu kurdum şebeke gidip geliyordu söylemesi ayıp paralı rom kurdum oda aynı video müzik açarsan mobil veride şebeke gidip geliyor tek sorunsuz stok rom oda malum ingilizce

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
29
Arkadaşlar malum cihazları rootladik ve yaptığım testlerde şunu farkettim cihaz güç tasarruf modunda bile uygulama geçişleri gibi basit işlemlerde cihaz 4.60 3.60 GHz lere çıkıyor ve basit işlerde bile ısınıyor belki bunu farketmemis olabilirsiniz ama bu cihazların soğutma sistemi çerçevede olduğu için kaptan isindiklarini hissetmiyorsunuz ve bende eskilerden bu işlere Elim yatkın olduğu için cihazın hızını düşürmeye karar verdim CPU hızını 8 cekirden dahil hepsini 1.99 a sabitledim gpu hızında 550 yaptım ve cihaz ısınmıyor şuan testleri yapıyorum ev sıcak olmasına rağmen cihaz baya soğuk kalıyor ve kasma doma olmuyor oyunlarda denemedim ama günlük kullanımda gayet akıcı sorunsuz şuan ayrıntıları burdan paylasicam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Programı kaldırdığımızda ayarlarımız normale dönmüş oluyor mu peki hocam?

Mehmethan 35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmethan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Ben konuyu açtığından beri dusuk frekansta kullaniyorum gayet mutluyum cihazın 1 kere bile ısındığını hissetmedim ve batarya baya farkediyor %100 şarjla 20 saat ekran süresini.gordum o derece yani ama hiç yüksek performans isteyen bir oyun oynamadım en fazla braw stara oynadım kasmadan gayet akıcı tavsiye ederim fotodakide cihazın kullandığı GHz değerleri üstüne asla cikmiyor
hocam xiaomi 17 için denemek istiyorum ama şuan root yapamıyorum çünkü düzgün bir twrp yok mevcut olarak alternatif bir yol var mı

Üst Alt