- Adım
- anda
- Cihazım
- s7
- Konular
- 78
Magisk ile yapın oluyor hocaminit boot'u yamalayıp yüklemeyi denemiştim fakat olmamıştı kernelsu ile
Magisk ile yapın oluyor hocaminit boot'u yamalayıp yüklemeyi denemiştim fakat olmamıştı kernelsu ile
deneyeceğim fakat bu xiaomi.eu rom'da sanki bi deep sleep sorunu var şimdi 304 den 305 e geçiyorum ama tahimini 6-6.5 saat alıyorum ekran süresi olarak çok normal değil gibiMagisk ile yapın oluyor hocam
Güç tasarruf moduna aliyorum ben gayet stabil 20 saat ekran süresi aldımdeneyeceğim fakat bu xiaomi.eu rom'da sanki bi deep sleep sorunu var şimdi 304 den 305 e geçiyorum ama tahimini 6-6.5 saat alıyorum ekran süresi olarak çok normal değil gibi
güç tasarrufuda pek bi değişiklik yapmıyor şu anlık cihaz her konuda tatmin ediyor ama batarya ömrü cidden canımı sıkıyor şu an lansmanda 14 saat video izleyip 20 şarjıu kalıyoduGüç tasarruf moduna aliyorum ben gayet stabil 20 saat ekran süresi aldım![]()
Arkadaşlar malum cihazları rootladik ve yaptığım testlerde şunu farkettim cihaz güç tasarruf modunda bile uygulama geçişleri gibi basit işlemlerde cihaz 4.60 3.60 GHz lere çıkıyor ve basit işlerde bile ısınıyor belki bunu farketmemis olabilirsiniz ama bu cihazların soğutma sistemi çerçevede olduğu için kaptan isindiklarini hissetmiyorsunuz ve bende eskilerden bu işlere Elim yatkın olduğu için cihazın hızını düşürmeye karar verdim CPU hızını 8 cekirden dahil hepsini 1.99 a sabitledim gpu hızında 550 yaptım ve cihaz ısınmıyor şuan testleri yapıyorum ev sıcak olmasına rağmen cihaz baya soğuk kalıyor ve kasma doma olmuyor oyunlarda denemedim ama günlük kullanımda gayet akıcı sorunsuz şuan ayrıntıları burdan paylasicamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.