16,000mAh yeni Mi PowerBank geliyor

Eğer 5,200mAh ve 10,400mAh Mi PowerBank'ler sizin için yeterli gelmiyorsa, Xiaomi'nin 16,000mAh değerindeki yeni PowerBank'ini çok seveceksiniz. 11 Kasım günü Çin'de piyasa çıkartılacak olan bu cihaz, tanıtım gününe özel olarak 99 yuan (20$) fiyattan kullanıcıya sunulacak. Cihazın normal fiyatının ise 129 yuan (27$) olacağı belirtildi.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla, bu cihaz, 2 adet USB girişine sahip olan ilk Mi PowerBank olacak. Böylece iki telefonunuzu ya da bir başka iki cihazınızı aynı anda şarj edebileceksiniz.

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
RE:

Yok artık 16000mAh, dağa kamp yapmaya gidince bir hafta yeter :D
Haber için teşekkürler.

Zizifos

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
Mi 5
Konular
9
Cvp: 16,000mAh yeni Mi PowerBank geliyor

Ben 10400 kullanıyorum yetmiyor :D, 16000 gelirse almayı düşünebilirim ve 2 cihazı şarj etmesi iyi bi özellik.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
MIUI romlarda ihtiyaç var. G2 portları pili bildiğin içiyormuş. :D
G2'de miui varken ortalama 15-16 saat pil ömrüm varken, stok bazlı optimusa dönünce yeniden 60'lı saatleri görmeye başladım. :D

Aslında şöyle birşey var. Miui'den önce stok rom varken de pilim uzun süre gidiyordu. Ama miui'nin görselliği ve kullanışlı yönleri sanırım unutturmuş ve yepyeni, farklı bir telefon kullanıyorum hissi vermişti. Şimdi yeniden dönünce bu sefer de pil ömrü ile birlikte diğer görseller tekrar yeni ve farklı bir telefon kullanıyorum hissini verdi.
Yeni bir cihaz almaya lüzum yok, sıkılınca miui yükle cihazın değişsin sonra geri dön cihazın yine değişsin. :D

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

l0stc0ntr0l

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Konular
0
Merhaba,
Birçok mi ürünüm var ve hepsinden memnunum, ancak sadece bir sıkıntım var sanırım: bu powerbank.

2 yıldır kullandığım ve artık bataryası yıpranmış telefonum için bu ürünü aldım. 
16Ah muhteem bir rakam, kocaman ekranlı telefonumu 5 kez şarj edebiliyor.
Orjinal pil iki ay kadar sonra ciddi miktarda şişti, değiştirdim, yeni pilim de üç ay içinde o kadar şişti ki inanamazsınız, kapağı zorluyor artık ve 4-6 saat arası dayanıyor.

Sorum şu, bu powerbank pillere zarar mı veriyor yoksa telefonumda bir sıkıntı var ve o mu pilleri şişiriyor da ben powerbank'ten biliyorum sorunu?
İnterneti araştırdım ancak bir cevap elde edemedim. Ne önerirsiniz ne dersiniz?

Teşekkürler.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
l0stc0ntr0l' Alıntı:
Sorum şu, bu powerbank pillere zarar mı veriyor yoksa telefonumda bir sıkıntı var ve o mu pilleri şişiriyor da ben powerbank'ten biliyorum sorunu?

Teşekkürler.

Mi powerbankler üzerlerinde birçok güvenlik noktası barındıran cihazlardır. Orjinal cihazlarda hertürlü önlemler alınmıştır.
Ayrıca bu powerbankler, bağlı olan cihaz ne isterse onu verir. Tabi 2A'e kadar. Dolayısıyla telefona aşırı bir güç uygulanması mümkün değildir. Telefonların da genelinde koruma sistemleri mevcuttur. Mesela cihaz yada pil belli bir ısıya ulaşmışsa çektiği akım da düşer. Böylece ısıyı dengeleme imkanı olur. Acaba bu koruma sistemleri arasında nasıl bir anlaşmazlık oldu ki piller böyle şişti?
Tabiki bakmadan incelemeden birşey demek çok zor.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

l0stc0ntr0l

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Konular
0
chatin_62' Alıntı:
l0stc0ntr0l' Alıntı:

Teşekkürler.

Mi powerbankler üzerlerinde birçok güvenlik noktası barındıran cihazlardır. Orjinal cihazlarda hertürlü önlemler alınmıştır.
Ayrıca bu powerbankler, bağlı olan cihaz ne isterse onu verir. Tabi 2A'e kadar. Dolayısıyla telefona aşırı bir güç uygulanması mümkün değildir. Telefonların da genelinde koruma sistemleri mevcuttur. Mesela cihaz yada pil belli bir ısıya ulaşmışsa çektiği akım da  düşer. Böylece ısıyı dengeleme imkanı olur. Acaba bu koruma sistemleri arasında nasıl bir anlaşmazlık oldu ki piller böyle şişti?

Cevabınız için teşekkür ederim.
Aynı şeyleri ben de düşündüm. Acaba telefondaki uygulamalar bir yerden sonra telefonun aşırı ısınmasına sebep oluyorsa, bu aşırı ısınma da pillerin şiişmesine neden oluyordur diye düşündüm ben de. ancak telefona kurduğum program da ısıyı ayarlıyor aslında.
Ne önerirsiniz, ikinci kez yeni pil aldım ancak henüz kullanmadım, nasıl denemeye başlamalıyım? Ya da powerbank'ı başka nasıl bir şekilde test edebilirim?
Teşekkürler tekrar.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
l0stc0ntr0l' Alıntı:
chatin_62' Alıntı:
l0stc0ntr0l' Alıntı:

Teşekkürler.

Ayrıca bu powerbankler, bağlı olan cihaz ne isterse onu verir. Tabi 2A'e kadar. Dolayısıyla telefona aşırı bir güç uygulanması mümkün değildir. Telefonların da genelinde koruma sistemleri mevcuttur. Mesela cihaz yada pil belli bir ısıya ulaşmışsa çektiği akım da  düşer. Böylece ısıyı dengeleme imkanı olur. Acaba bu koruma sistemleri arasında nasıl bir anlaşmazlık oldu ki piller böyle şişti?

Cevabınız için teşekkür ederim.
Aynı şeyleri ben de düşündüm. Acaba telefondaki uygulamalar bir yerden sonra telefonun aşırı ısınmasına sebep oluyorsa, bu aşırı ısınma da pillerin şiişmesine neden oluyordur diye düşündüm ben de. ancak telefona kurduğum program da ısıyı ayarlıyor aslında.
Ne önerirsiniz, ikinci kez yeni pil aldım ancak henüz kullanmadım, nasıl denemeye başlamalıyım? Ya da powerbank'ı başka nasıl bir şekilde test edebilirim?
Teşekkürler tekrar.

Aklıma bir yol gelmiyor hocam. Bunlar öyle hemen görülecek arızalar değil ki, bir süre orjinal adaptörünüz ile şarj edip gözlemleyin diyeyim.

l0stc0ntr0l

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Konular
0
merhaba,
uzun süre sonra tekrar yazıp fikirlerinizi almak istedim.
Yukarıda bahsettiğimolaryalrdan sonra 1 pil daha 3 aylık ömrünü tamamlayamadığı için powerbank kullanımını bıraktım.
Ancak hala emin değilim, acaba piller telefon yüzünden mi yoksa powerbank yüzünden mi artık şarj tutmaz hale geliyor?
Nerede test ettirebilirim? Tamirinden kim anlar?
Ankara'da var mı götürebileceğim bir yer?
çok işimi gören bir ürün,kullanmak istiyorum :/

xiaomi aldığınız yere sorun dedi, banggood'da voltaj ölçümü yapın, iyice bir inceleyin sonra biz gerekirse bakarız dedi,
ne önerirsiniz?
Nasıl kontrol edebilirim?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
merhaba,
uzun süre sonra tekrar yazıp fikirlerinizi almak istedim.
Yukarıda bahsettiğimolaryalrdan sonra 1 pil daha 3 aylık ömrünü tamamlayamadığı için powerbank kullanımını bıraktım.
Ancak hala emin değilim, acaba piller telefon yüzünden mi yoksa powerbank yüzünden mi artık şarj tutmaz hale geliyor?
Nerede test ettirebilirim? Tamirinden kim anlar?
Ankara'da var mı götürebileceğim bir yer?
çok işimi gören bir ürün,kullanmak istiyorum :/

xiaomi aldığınız yere sorun dedi, banggood'da voltaj ölçümü yapın, iyice bir inceleyin sonra biz gerekirse bakarız dedi,
ne önerirsiniz?
Nasıl kontrol edebilirim?
Yapacak fazla birşey yok. Ölçü aletleri ile şarj akımını ölçebilirsiniz belki. Bunun için usb ölçü aletleri var ya onlardan birini kullanabilir yada bir elektronikçiden yardım alabilirsiniz.
Daha kolay yöntem ise farklı bir powerbank kullanın. Mesela Asus'un powerbank'ini tavsiye edebilirim.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Üst Alt