Bootloader kilidi açılırsa cihazda ilk çıkan yazılımı kurabilirsinizMI ise Global güncelleme kalsın
Bootloader kilidi açılırsa cihazda ilk çıkan yazılımı sonra kurabilirsinizMI ise Global güncelleme kalsın
Adam daha hiç bir şey yaptırmamış yani bl daha açık olmayabilir şuan güncellerse sıkıntı çıkar kayıt yaptırsın ondan sorna istediğini yaparBootloader kilidi açılırsa cihazda ilk çıkan yazılımı kurabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bootloader kilidi açılırsa cihazda ilk çıkan yazılımı sonra kurabilirsiniz
Kayıttan sonra yaparsa IMEI UçarAdam daha hiç bir şey yaptırmamış yani bl daha açık olmayabilir şuan güncellerse sıkıntı çıkar kayıt yaptırsın ondan sorna istediğini yapar
 bidaha uğraşır
 bidaha uğraşırKayıtta sonra uçar mı? Saçmalama direnç var bu cihazda yazılımsal imei değil, dirençli bir cihaz öyle kolay kolay uçmaz ve dirençli cihaza fastboot ota recovery bile yapılır üstüne sıfırlanır. Kardeş senin o dediğin artık eskilerde kaldı ya da alt segment cihazlarda varKayıttan sonra yaparsa IMEI Uçarbidaha uğraşır
Hocam server kaydı yaparsa gitmez ama dirençle yaparsa gider direnç fiziki bir işlem direnç yapılır üstüne IMEI atılır snapdragon işlemcilerde dirençli cihazlarda IMEI uçuyor bootloader açılınca yada sifirlaninca mediatek islemcilerde gitmiyor evet ama snapdragonda giderKayıtta sonra uçar mı? Saçmalama direnç var bu cihazda yazılımsal imei değil, dirençli bir cihaz öyle kolay kolay uçmaz ve dirençli cihaza fastboot ota recovery bile yapılır üstüne sıfırlanır. Kardeş senin o dediğin artık eskilerde kaldı ya da alt segment cihazlarda var

Kardeş benim cihaz direnç. Sıfırlama güncelleme her halt yapıyorum bu cihaza imei dahi gitmedi sen direnci yazılım imei ile karıştırıyorsun. Server uzaktan bildiğin sunucu ile yapılır cihaz gibi gözükür direnç ise donanımsaldır parça sökülür imei atılır yerine tekrar yerleştirilir. İkisinde de imei silinmezHocam server kaydı yaparsa gitmez ama dirençle yaparsa gider direnç fiziki bir işlem direnç yapılır üstüne IMEI atılır snapdragon işlemcilerde dirençli cihazlarda IMEI uçuyor bootloader açılınca yada sifirlaninca mediatek islemcilerde gitmiyor evet ama snapdragonda gider
Hangi cihazi kullanıyorsunuzKardeş benim cihaz direnç. Sıfırlama güncelleme her halt yapıyorum bu cihaza imei dahi gitmedi sen direnci yazılım imei ile karıştırıyorsun. Server uzaktan bildiğin sunucu ile yapılır cihaz gibi gözükür direnç ise donanımsaldır parça sökülür imei atılır yerine tekrar yerleştirilir. İkisinde de imei silinmez
hocam 15t pro mediatek işlemcili bir cihaz mediatek cihazlarda direnç IMEI.kolay kolay gitmez ama snapdragon cihazlarda maleaef IMEI uçuyor ben 15 pro diye okudum başlığı ondan IMEI Uçar dedim 15t proda direnç IMEI gitmez evet ama.bilginiz.olsun snapdragon işlemcili cihazlarda gidiyor imeiKardeş benim cihaz direnç. Sıfırlama güncelleme her halt yapıyorum bu cihaza imei dahi gitmedi sen direnci yazılım imei ile karıştırıyorsun. Server uzaktan bildiğin sunucu ile yapılır cihaz gibi gözükür direnç ise donanımsaldır parça sökülür imei atılır yerine tekrar yerleştirilir. İkisinde de imei silinmez
Cihaz xiaomi 12t benim. Snapdrogonlarda da kolay kolay gitmez sadece %5 gitme payı var oda bu zamana kadar neredeyse olmadı. Sdm işlemcilerde zaten sıfırlama için twrp kullanılıyor oda imei koruyor normal güncellmelerde hiç bir sıkıntıda çıkarmıyor sadece globalı Endonezya yapacaksan twrp üzerinden oluyor buda etki etmiyorHangi cihazi kullanıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 15t pro mediatek işlemcili bir cihaz mediatek cihazlarda direnç IMEI.kolay kolay gitmez ama snapdragon cihazlarda maleaef IMEI uçuyor ben 15 pro diye okudum başlığı ondan IMEI Uçar dedim 15t proda direnç IMEI gitmez evet ama.bilginiz.olsun snapdragon işlemcili cihazlarda gidiyor imei
Snapdragon lu direnc atılmış cihazda twrp kullanmiyorum ben direk sifirlarsan bootloader kilidi açarsan imei gider hocam gitmedigi tek yol bilgisayardan mi flash ile rom atarak.sifirlarsan gitmezCihaz xiaomi 12t benim. Snapdrogonlarda da kolay kolay gitmez sadece %5 gitme payı var oda bu zamana kadar neredeyse olmadı. Sdm işlemcilerde zaten sıfırlama için twrp kullanılıyor oda imei koruyor normal güncellmelerde hiç bir sıkıntıda çıkarmıyor sadece globalı Endonezya yapacaksan twrp üzerinden oluyor buda etki etmiyor
Sıfırlama işlemi zaten twrp ile yapılıyor normal ayarlardan değil zaten bende sana sabahtan beri fastboot ile güncelleme diyorum bunlar imei götürmezSnapdragon lu direnc atılmış cihazda twrp kullanmiyorum ben direk sifirlarsan bootloader kilidi açarsan imei gider hocam gitmedigi tek yol bilgisayardan mi flash ile rom atarak.sifirlarsan gitmez