Soru 15T PRO VS Mİ 17

mibaha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşad Buğra
Cihazım
Mi 15T Pro
Meslek
Okur-Yazar
Konular
14
Merhaba Arkadaşlar,

15t Pro kullanıyorum. Telefonumdan memnunum ancak Mi 17'ye geçmek istiyorum. Oyun oynayan biri değilim. Kullanan ve tecrübe sahibi arkadaşlarım tavsiye ederler mi? 11 bin lira kadar fark ödeyeceğim. Verdiğim fiyat farkına değer mi? Şimdiden teşekkür ederim.

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
12
9400+'tan 8 Elite Gen 5'e geçmek bile tek başına bir sebep hocam. Tabii kullanıcı yorumlarıda önemli...

mad_08032

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
Tek sıkıntı ekranın küçük olması şu zamanda küçük ekran telefon kullanılmaz bence
Katilmiyorum hocam. Sirf kucuk oldugu icin 4-5 yil mi9t kullandim. Yine kucuk ekran mi 15 aldim. Buyuk ekranli telefon sevmiyorum. Bana gore telefon cebine sigacak.

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Katilmiyorum hocam. Sirf kucuk oldugu icin 4-5 yil mi9t kullandim. Yine kucuk ekran mi 15 aldim. Buyuk ekranli telefon sevmiyorum. Bana gore telefon cebine sigacak.
Herkesin kullanım şekli farklı hocam ama sadece cebe sigmasi için birçok özellikten vazgeciyorsunuz 😀 + benim ceplerime telefon gayet sığıyor cepleriniz küçük olabilir mi acaba

Alicanim3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 13 PRO
Meslek
Güvenlik polnet so
Konular
17
15T Pro kötü cihaz değil ama Xiaomi 17 başka bir lig. ana seri olduğu için malzeme kalitesi, ekranı ve eldeki premium hissi çok daha iyi. İçindeki Snapdragon 8 Elite işlemci performans ve yapay zekada resmen çağ atlatıyor, oyunlarda veya ağır yükte asla üzmez. 6330 mAh devasa silikon-karbon bataryası var, T serisindeki gibi günü çıkarma stresi yaşatmaz. Üstelik kamerada Leica optikleri çok daha gelişmiş durumda. tabi tercih tamamı ile senin.

mad_08032

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
Herkesin kullanım şekli farklı hocam ama sadece cebe sigmasi için birçok özellikten vazgeciyorsunuz 😀 + benim ceplerime telefon gayet sığıyor cepleriniz küçük olabilir mi acaba
Ceplerim kucuk degil hocam :) Telefonda ilk baktigim ekran boyutu. 6.3 inc ustu bana hitap etmiyorum. Herkesin zevki farkli.

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
15T Pro kötü cihaz değil ama Xiaomi 17 başka bir lig. ana seri olduğu için malzeme kalitesi, ekranı ve eldeki premium hissi çok daha iyi. İçindeki Snapdragon 8 Elite işlemci performans ve yapay zekada resmen çağ atlatıyor, oyunlarda veya ağır yükte asla üzmez. 6330 mAh devasa silikon-karbon bataryası var, T serisindeki gibi günü çıkarma stresi yaşatmaz. Üstelik kamerada Leica optikleri çok daha gelişmiş durumda. tabi tercih tamamı ile senin.
Hocam hiç 15t pro kullandinizmi bilmiyorum ama kasasi ekranı malzeme kalitesi olarak 17 serisinden eksik bir yanı yok kamera olarak evet daha düşük seviye ozellike telephoto lensi ve işlemcisi dusuk seviye kaliyor yapay zeka demişsiniz yapay zekanın işlemciyle hiçbir alakası yok tamamiyle cloud üzerinden işleniyor veriler zaten batarya teknolojileri aynı ancak silicon karbon verisini tam çözemedim kayanaklar sıkıntılı cunki ama işlemci ve telephoto lensi saymassak 17 ile rahat yarışır 15t pro 😀

Üst Alt