Soru 15t pro beklenmeli mi?

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
17
Arkadaşlar 15T pro beklenmeli mi? Eylülde tanıtılacak tahminimce ocak gibi globale düşer....4-5 ay beklemeye değermi yoksa server kayıtlı 14t pro al geç mi diyorsunuz? Ayrıca xiaomi nin doğru düzgün stabil olmayan arayüzü bugları filan nedeniye honor cihazlara yönelmeyede başladım...mesela honor 400 pro tammm fiyat performans...arayüzü ios u aratmıyormuş stabillikte pil optimizasyonunda filan....Bizim xiaomide room root atarak elde ettiğimiz stabiliteyi honor cihazlar normal olarak veriyor

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
14T Pro geçmişte kullandım.
Pil ömrü pek verimli değildi.
Kasa, malzeme kalitesi her şey çok iyi ama noksan durumları da vardı.
Örneğin belge fotoğrafı vs çekmek için mod değiştirmek şart yoksa sorunlu çekimler yapıyordu. Şu an düzelmiş olabilir tabi bilemiyorum.

Ben olsam beklemek yerine 27-28 bin civarına Xiaomi 15 düz alırdım. Kayıt için de aceleye gerek yok tek sim kullanılırsa 2026 Ağustos sonuna kadar kullanım hakkı olur.

Faruk89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
10
Arkadaşlar 15T pro beklenmeli mi? Eylülde tanıtılacak tahminimce ocak gibi globale düşer....4-5 ay beklemeye değermi yoksa server kayıtlı 14t pro al geç mi diyorsunuz? Ayrıca xiaomi nin doğru düzgün stabil olmayan arayüzü bugları filan nedeniye honor cihazlara yönelmeyede başladım...mesela honor 400 pro tammm fiyat performans...arayüzü ios u aratmıyormuş stabillikte pil optimizasyonunda filan....Bizim xiaomide room root atarak elde ettiğimiz stabiliteyi honor cihazlar normal olarak veriyor
Macig Os 9 stabil felan değil kim diyor ios akıcılığı var diye 😂 galeride bile kasıyor bizzat kullandım hyper os daha akıcı.

Ugurcan1996

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
2
Geçen sene Xiaomi 14T Pro Almanya'da tanıtıldığı gibi Ülkemizde de satışa sunulmuştu 4-5 ay beklenmedi yani

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
15T serisini gelişme açısından bekleyin bence. 13T ve 14T serisi arasında çok aşırı fark yok çünkü. 15T serisinde gelişme olabilir.

Ancak şöyle bir durum var. T serisi nasıl Redmi serisinden daha iyi ise yazılımda, amiral serisi Xiaomiler (Xiaomi 15, 15 Pro vs.) de T serisinden daha iyi. Xiaomi 13T kullanıyordum yakın zamana kadar ancak geçen gerçekleşen 5 günlük Xiaomi 15 deneyimim çok daha iyiydi. 😅 İmkanınız varsa yd Xiaomi 15 veya Xiaomi 15 Pro alın derim. 30K civarına aldım ben 15'i ablama. Şu an çok memnun kendisi.

Soner77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
5
Honorun arayüzü mü stabilmiş🤣 yalan direk.Sizin yerinizde olsam Xiaomi 15T Pro yerine düz Xiaomi 15 serisi alırdım çünkü mediatek işlemcili cihaz alınmaz(benim fikrim)snapdragon işlemcili cihazlar daha stabil ve kararlı.Honor asla almayın kendi galerisinde bile kasıyor😂.Xiaomi alın geçin

Üst Alt