Soru 15T Pro Alınır mı?

Mart kedisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
19
Selamlar, oneplus 9pro kullanıyordum cihazım eskiyeme başladı elden çıkarıp yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bu modeli aktif kullanan var mı yorumunu merak ediyorum.
Birde şuan yurtdışındayım burada alsam orada server kayıt vb yapabilir miyim bilgisi olan var mı?

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50
Dimi ama, özellikle ekran boyutunu küçük yapıyorlar, 6.9 ekran boyutu ile 17 pro Max ı çok beğendim ama galiba TR ye gelmeyecekmiş

Mi11T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
17 promax globale çıkarsa bence başka bir isimle çıkar, hatta ultra model olarak lanse edeceklerini düşünüyorum ben. Ultra xiaomiden görebildiğim tek eksiği 1 inçlik kamera sensörü sanırım. Ultranın imza özellikleri olan her şey var sensör hariç.
-
120x yakınlaştırma var, çok hızlı şarj var, ekranı güzel, gerekli gereksiz bütün özellikler var.

Oyla:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 15T PRO
Konular
19
Dimi ama, özellikle ekran boyutunu küçük yapıyorlar, 6.9 ekran boyutu ile 17 pro Max ı çok beğendim ama galiba TR ye gelmeyecekmiş

Mi11T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ufak ekranda görmede problem yaşıyorum yanlış yazmalar oluyor o yüzden az da olsa büyük ekran olması lazım benim için Xiaomi ne donanım koyarsa koysun yazılımı düzelmiyor nedense bi Samsung olamaz belki ama daha iyi de olabilir sanki :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konuyu baltalamadan ben de alakalı bir soru sormak istiyorum, xiaomi 15 ile 15t pro arasında kaldım, hangisi tercih edilmeli, siz neden 15t proyu tercih ettiniz
Ekran boyutu bende etkili oldu hocam ufak ekran tam performans istiyorum dersen düz 15 modeli

Oyla:

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
59
Hocam 15 ultralar anlamsi şekilde pahalı al satcilar bilerkw piyasi yüksek tutuyor 15 ultra yerine 17 promax almak daha karli

Oyla:
Üst Alt