Tavsiye 15k₺-25k₺ arası telefon önerisi

matrixice

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Bu fiyat aralığında forumda gördüğüm kadarıyla YD olarak 14T kafama yattı. Bir de aklımdan 25fe geçiyor. Genel olarak fazla oyun oynamıyorum ama arada sırada girerim. Yıllarca xiaomi kullanmış biri olarak xiaomiden bayağı soğudum işin aslı. Son okuduğum bir kaç haberde de xiaomi unlock işini kapatıcakmış galiba.(Bu arada telefonu rootlu kullanmayı tercih ederim.) İşin aslı biraz kararsız kaldım. 14T'yide alsam bi yandan nerdeyse 1.5 sene direnç vs olmadan kullanıcam (4+4 = yeni yıl + 4+4 yanlışım varsa düzeltin) hem de root işlemlerini garanti derdi olmadan yapacağım. Bi yandan da samsung arayüzüne hastayım. 24 fe de çekiyor beni. Önerilerinizi bekliyorum.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Uygun fiyatlı yurt dışı S23U bulmayı deneyebilirsin hocam. İkinci elde 20K'ya kadar düşebiliyor. Temizi olursa uzun süre sizi götürür. Ayrıca donanım ve kamera açısından da çok iyi cihaz. Server kaydı derdi var. Bazen oluyor bazen olmuyor, değişik bir durum. Onun da bu derdi var sadece.

Yine yurt dışı olarak 14T Pro düşünebilirsiniz. Onun da server kaydı var. Yazılımsal kayıt da gelir bence (belki vardır). Direnç kaydı da oluyor. Direnç yaptırırsanız BL'yi açabilirsiniz bir yandan.

matrixice

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öneriler için teşekkür ederim. Yurtdışı cihazda 20k ve üstüne çıkmak mantıklı gelmiyor çünkü telefonun garantisi yok,muhattabında yok.

VHOLDY

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi
Konular
39
Bu fiyat aralığında forumda gördüğüm kadarıyla YD olarak 14T kafama yattı. Bir de aklımdan 25fe geçiyor. Genel olarak fazla oyun oynamıyorum ama arada sırada girerim. Yıllarca xiaomi kullanmış biri olarak xiaomiden bayağı soğudum işin aslı. Son okuduğum bir kaç haberde de xiaomi unlock işini kapatıcakmış galiba.(Bu arada telefonu rootlu kullanmayı tercih ederim.) İşin aslı biraz kararsız kaldım. 14T'yide alsam bi yandan nerdeyse 1.5 sene direnç vs olmadan kullanıcam (4+4 = yeni yıl + 4+4 yanlışım varsa düzeltin) hem de root işlemlerini garanti derdi olmadan yapacağım. Bi yandan da samsung arayüzüne hastayım. 24 fe de çekiyor beni. Önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden S24 FE H.o zaten yazmış olduğunuz metinden anladığım kadarıyla Samsung seviyorsunuz geçmişte S23FE , S22+ Kullanmış birisi olarak bende bir yorumumu ekleyeyim. FE Cihazları Samsungun en güzel serileriden biridir sizi yarı yolda bırakmaz. Galaxy AI'de var öyle kasmadır , donmadır felan yapmaz. Yurt içi bunu önerebilirim. Ama yurt dışı diyorsanız 14T İyi bir tercih olabilir leica iş birliği ile muazzam resimler çekebilirsiniz.

matrixice

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdiden S24 FE H.o zaten yazmış olduğunuz metinden anladığım kadarıyla Samsung seviyorsunuz geçmişte S23FE , S22+ Kullanmış birisi olarak bende bir yorumumu ekleyeyim. FE Cihazları Samsungun en güzel serileriden biridir sizi yarı yolda bırakmaz. Galaxy AI'de var öyle kasmadır , donmadır felan yapmaz. Yurt içi bunu önerebilirim. Ama yurt dışı diyorsanız 14T İyi bir tercih olabilir leica iş birliği ile muazzam resimler çekebilirsiniz.
14t için çok ısınıyor tarzı yorumlar var. Sanırım soğutma sistemi yokmuş..

VHOLDY

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi
Konular
39
14t için çok ısınıyor tarzı yorumlar var. Sanırım soğutma sistemi yokmuş..
Var soğutma sistemi normal her cihaz ısınıyor bu bir gerçek ısınmayan cihaz kalmadı artık ister 16 Pro Max olsun İster 14T S24 Olsun bu gibi cihazların kullanıma bağlı ısınması normal

Üst Alt