Yardım 1500-2500 arasi alınabilecek en iyi Xiaomi modeli

Cengizhan1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kurt52...
Cihazım
Xiaomi mı 8
Konular
5
Xiaomi ailesinden 1500 ile 2500 TL arası fiyat performans ürünü olarak tecrübe ile tavsiye edebileceğiniz model varmıdır yoksa Oppo markayı tavsiye edermisiniz ?

AyazZz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayaz Gürbüz
Cihazım
Xiaomi MIX 2
Konular
12
ön ve arka kamerası bir amiral gemisi değil ama idare eder. MIUI 10 ile portre modu da aldı.
Performans dehşet! 6GB Ram Snapdragon 835

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
A.BayramKorkmaz bu dönemde alıpta yeni tanıtılacak bir cihaz olduğunda ve bu fiyat segmentinde olduğunda keşke sözleri oluyorda ondan dedim.
Aciliyet ve ihtiyaç yoksa açıkçası almak mantıklı değildir.
2019 MWC tanıtımı yaklaştı ayrıca.

Oyla:

xxparlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
olcay
Cihazım
mi 6
Konular
7
Mi 8 se en iyi tercih olacaktır.

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
ön ve arka kamerası bir amiral gemisi değil ama idare eder. MIUI 10 ile portre modu da aldı.
Performans dehşet! 6GB Ram Snapdragon 835
aslinda çok iyi cihaz ama 2017 çıkışlı
güncelleme desteği çabuk kesilir

Oyla:

Vertebrata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
N. Lumia 830
Konular
0
Nokia markası telefon işini bıraktığı zaman Android'e geçtim. Mi Max ile başladım. Her şey çok güzeldi ama maddi sıkıntılar yaşayınca satmak zorunda kaldım. Sonrasında Mi Mix ile telefon tasarımları baya değişti ve çerçeveler iyice incelmeye başladı vs derken o zamanlar gözüme güzel gelen Redmi 5 Plus aldım. Bu telefonla yaşadığım sorunları bı tarafa bırakıp piyasayı eleştirmek istiyorum.
iPhone X modeli çentik modasını getirdi. Mantık hoşuma gitmişti. Çerçevesiz ama üste bı çentik kamera vs için gerekliydi. Sonra Huawei gibi bazı firmalar da bu işe girdi ama bir fark vardı. Tamam çentik koymuşsun eyvallah ama alt tarafta çerçeveyi yok etmemissin. Ben çentik için değil, çerçeve olmadığı için severim o tasarımı. Samsung s8 ve şu an kullandığım Redmi 5 Plus gibi tasarımlı telefonlar da artık itici gelmeye başladı. Yani şu an piyasaya baktığımda özellikle Xiaomi markasında tüm telefonlar birbirinin kopyası. Ve Xiaomi ye bir sitemim olsun. Ve kardeşim koca Xiaomi firmasının sen. Amiral gemilerine bile renkli bildirim ışığı koymuyorsun. Neden ya neden! Ben o ışığı yeşil renk görmek istiyorum, bazen mavi, bazen kırmızı istiyorum. Sen koca mi8 telefona beyaz bildirim ışığını niye diretiyosun. Belki kimsenin umursamayacağını düşünüyorlar ama ben sırf bu yüzden Mi 8SE almaktan vazgeçtim. Ve çıkardığı 10 telefonun 9 tanesi tasarım olarak birbiriyle aynı. Artık yeni model gelince bakmıyorum bile.
Kişisel olarak telefonda en önem verdiğim şey dışardan bakınca görebildiğim şeylerdir. Tasarım, AMOLED ekran, renkli bildirim ışığı gibi sürekli gözümün önünde olan şeylere çok önem veriyorum ve Xiaomi artık baydı.
Sayenizde biraz nefretimi kusmuş oldum. Benim gözümde Xiaomi Mix 3 dışında adam gibi bı telefonu yok. O da çerçevesiz olduğu için. Eyyorlamam bu kadar.

Oyla:

AyazZz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayaz Gürbüz
Cihazım
Xiaomi MIX 2
Konular
12
aslinda çok iyi cihaz ama 2017 çıkışlı
güncelleme desteği çabuk kesilir
Android 9 dan sonra almaz gibi geliyor bana da. Fakat çok takmıyorum şahsen güncellemeleri. Telefonu kullanmak için kullanıyorum güncellemek için değil güncel kalmasa da olur

Oyla:
Üst Alt