Yardım 1500-1600 lira yurtdışı telefon önerisi

karanfil77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12
Telefon Modeli
Xiaomi
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Hepinize selamlar. Yurtdışı telefon alacağım. Bu fiyatlar aralığında önerileriniz nedir teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1550 lira civarına mi 9 var. ama bataryası önerilmiyor pek.

Son düzenleme:

eyme1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Xiomi redmi 9t
Konular
29
Ben M3 kullanıyorum. 10 15 defa rom değiştirdim. Bir kere bile brick yaşamadım. İşlemleri düzgün yaparsanız sorun olmaz. önyargılı olmamak lazım. Ayrıca M3 alabilirsiniz ama bı miktar eklemeniz gerekebilir.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Ben M3 kullanıyorum. 10 15 defa rom değiştirdim. Bir kere bile brick yaşamadım. İşlemleri düzgün yaparsanız sorun olmaz. önyargılı olmamak lazım. Ayrıca M3 alabilirsiniz ama bı miktar eklemeniz gerekebilir.
Komik olan nedir anlamadım. Mesajımı dikkatli okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız. Rom atmayla brick olur demedim Fabrika çıkışlı donanımsal Arızalı dedim bir kapandımı Açılmaz açsanda yine kapanır Bizzat tecrübe ettim ve YouTube da da Poco M3 Dead diye Million tane video var. Ön yargı değil Tecrübe ettiğimi yazdım. O yüzden kimseye tavsiye etmiyorum. Bu cihaz 3 ay sonra da kapanabilir 1 sene sonra da kapanabilir.

Oyla:

eyme1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Xiomi redmi 9t
Konular
29
Komik olan nedir anlamadım. Mesajımı dikkatli okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız. Rom atmayla brick olur demedim Fabrika çıkışlı donanımsal Arızalı dedim bir kapandımı Açılmaz açsanda yine kapanır Bizzat tecrübe ettim ve YouTube da da Poco M3 Dead diye Million tane video var. Ön yargı değil Tecrübe ettiğimi yazdım. O yüzden kimseye tavsiye etmiyorum. Bu cihaz 3 ay sonra da kapanabilir 1 sene sonra da kapanabilir.
Bilmeden biseyler yaparsanız sıkıntı yapar. Ben neden rastgelmedim? Neden benim cihaz kapanmadı o zaman?

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Bilmeden biseyler yaparsanız sıkıntı yapar. Ben neden rastgelmedim? Neden benim cihaz kapanmadı o zaman?
Bilmeden bişey değil kç senedir rom root işlerini yapıyorum Kendiliğinden Kapandı Sizin cihaza bişey olmadı diye herkestemi olmuyor Düm düz kullanılan cihaz güncelleme bile yapılmadı direk kapandı kendiliğinden İnşallah sizin cihaza bişey olmaz eğer olursa bu mesajımı hatırlarsınız

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Bu bütçe ile ikinci el daha doğru olur aslında. Temiz bir Note 8 Pro bulunabilir mesela. Ya da biraz daha arttırma ile POCO X3 NFC.

Oyla:

eyme1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Xiomi redmi 9t
Konular
29
Bilmeden bişey değil kç senedir rom root işlerini yapıyorum Kendiliğinden Kapandı Sizin cihaza bişey olmadı diye herkestemi olmuyor Düm düz kullanılan cihaz güncelleme bile yapılmadı direk kapandı kendiliğinden İnşallah sizin cihaza bişey olmaz eğer olursa bu mesajımı hatırlarsınız
Başkasında olması demek herkesde olacak anlamına gelmiyor. Benim demek istediğim şey önyargılı olmamak.

Oyla:

Bir redmi kullanıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulgafur
Cihazım
Redmi note 8
Konular
7
Oyla:

karanfil77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
12
vay be piyasa mahvolmuş. birkaç ay önce note 9 pro geliyordu almadım.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bir redmi kullanıcısı, Bir gün SD islemci üretimi durdurur veya çok düşeş bir MTK işlemci bir cihaz olursa alırım, onun harici ev yapımı baklava da yapsa almam MTK.

Oyla:

karanfil77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
12
şu anki telefonum redmi note 8 pro. cihaz çok performanslı ama çin cihazı diye Netflix HD izleyemiyorum. Oyun falanda pek oynamam zaten.

Oyla:
Üst Alt