Yardım 15 Ultra Rus rom Global roma dönme yükleme

JheqiLL_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
İyi forumlar dün akşam 15 ultraya server kayıt yapılırken Rus rom yuklettim ama bin pişman oldum global romda 6 saat üzeri ekran süresi alırken Rus romda 2.saat 40dk ekran süresi verdi ve şarj 4teyken 2 saat 40dk idi.
Sorum şu Bl kilidi kapalı Rus rom yüklü cihaza Global rom flaslasam sorun olur mu global rom yuklemelerde bl açık olmasına gerek yok die biliorum ama bilen biri yardımcı olabilirmi

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
24
İyi forumlar dün akşam 15 ultraya server kayıt yapılırken Rus rom yuklettim ama bin pişman oldum global romda 6 saat üzeri ekran süresi alırken Rus romda 2.saat 40dk ekran süresi verdi ve şarj 4teyken 2 saat 40dk idi.
Sorum şu Bl kilidi kapalı Rus rom yüklü cihaza Global rom flaslasam sorun olur mu global rom yuklemelerde bl açık olmasına gerek yok die biliorum ama bilen biri yardımcı olabilirmi
Yanlış hatırlamıyorsam çin sürümlerinde bu durum geçerli. BL açıp yapmanız gerekir yine de bilen arkadaşlar da görürse forumu cevap versinler.

JheqiLL_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış hatırlamıyorsam çin sürümlerinde bu durum geçerli. BL açıp yapmanız gerekir yine de bilen arkadaşlar da görürse forumu cevap versinler.
Çin cihazindami oluyor bilmiorum da tam tersi çin cihazına bl kapaliyken global yüklenmez die biliorum bende.Global cihazlarda farklı romdan global roma geçişte sorun olur mu acaba ona göre global romu indirdim bekliorum valla 🥺

Üst Alt