Çözüldü 15 ultra Çin Hyperos Şebeke Hatası

YagizAlim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yağız
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
1
Merhabalar xiomi 15 ultraya çin hyperos 3 rom flashladım ancak şebeke gitti bu konuda ne yapmalıyım ?

Çözüm

Modem dosyası gerekiyor olabilir. A15 Eu rom için olan modem dosyası konu içerisinde paylaşılmış. Denemek amacıyla konu içerisinde bulunan Modem dosyasını yükleyin. Çalışabilir veya Çalışmayabilir Çin romu için daha dün HyperOS 3.0 çıktı global için henüz hazır değiliz.

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
11

Modem dosyası gerekiyor olabilir. A15 Eu rom için olan modem dosyası konu içerisinde paylaşılmış. Denemek amacıyla konu içerisinde bulunan Modem dosyasını yükleyin. Çalışabilir veya Çalışmayabilir Çin romu için daha dün HyperOS 3.0 çıktı global için henüz hazır değiliz.

Oyla: Çözüm

yunusaga41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 10 t pro
Konular
0
baska bir çaresi yokmu benimde şebeke gg ya globel romun modem dosyasının yedeklerini geri yükleyerek denedım fayda etmedi

Oyla:

YagizAlim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yağız
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Çok teşekkür ederim işe yaradı

Oyla:
Üst Alt