Soru 15 Ultra Bootloader

Taludze

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Konular
1
1 Yıldır 14 ultra kullanıyorum, bootloader kilidi açık 2. el ama sıfır ayarında bir cihaz almıştım. Kendim rus romu yükledim ve çok memnun şekilde kullanıyorum. Özellikle google arama ve sms uygulamalarını kullanmak istemediğim için rus romu kullanıyorum.
Şimdi ise 15 Ultra almak istiyorum fakat Bootloader kilidi açık bir cihaz bulamıyorum. Forumda bu başlıkta bir konu bulamadım, bu cihazın bootloader kilidini açabilen arkadaşlar olduğunu gördüm fakat kimse nasıl yaptığından bahsetmemiş. Tecrübeli arkadaşlar bizimle de bilgi paylaşırlarsa bende ona göre 15 ultraya geçiş yapmayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
19
1 Yıldır 14 ultra kullanıyorum, bootloader kilidi açık 2. el ama sıfır ayarında bir cihaz almıştım. Kendim rus romu yükledim ve çok memnun şekilde kullanıyorum. Özellikle google arama ve sms uygulamalarını kullanmak istemediğim için rus romu kullanıyorum.
Şimdi ise 15 Ultra almak istiyorum fakat Bootloader kilidi açık bir cihaz bulamıyorum. Forumda bu başlıkta bir konu bulamadım, bu cihazın bootloader kilidini açabilen arkadaşlar olduğunu gördüm fakat kimse nasıl yaptığından bahsetmemiş. Tecrübeli arkadaşlar bizimle de bilgi paylaşırlarsa bende ona göre 15 ultraya geçiş yapmayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Global cihaz alırsan BL açılır. Çin cihazlarında çok zor hatta açılmıyor.
Bilgi için H.kadioglu arkadaşımıza yazabilirsin. Uzaktan bağlanıp açıyorlar ücretli.

Taludze

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global cihaz alırsan BL açılır. Çin cihazlarında çok zor hatta açılmıyor.
Bilgi için H.kadioglu arkadaşımıza yazabilirsin. Uzaktan bağlanıp açıyorlar ücretli.
Global cihaz almayı düşünüyorum zaten hocam. Ama globalde de hyperos da açabilen var açamayan var, şimdi bu konu biraz arafta kalmış bana göre. Ücretli açılabildiğini biliyorum fakat ücreti çok yüksek diye biliyorum.
Açabilen nasıl açıyor ?
Açamayan neden açamıyor ?
örneğin vtechno arkadaşımız yorum yapmış, 1 hafta uğraştım açamadım demiş 1 hafta neyle uğraştı ? neden açamadı ?
suleyman_yunus32 bu soruları net şekilde cevaplayabilirmisiniz ?

vtechno

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Meslek
Otomotiv
Konular
7
Global cihaz almayı düşünüyorum zaten hocam. Ama globalde de hyperos da açabilen var açamayan var, şimdi bu konu biraz arafta kalmış bana göre. Ücretli açılabildiğini biliyorum fakat ücreti çok yüksek diye biliyorum.
Açabilen nasıl açıyor ?
Açamayan neden açamıyor ?
örneğin vtechno arkadaşımız yorum yapmış, 1 hafta uğraştım açamadım demiş 1 hafta neyle uğraştı ? neden açamadı ?
suleyman_yunus32 bu soruları net şekilde cevaplayabilirmisiniz ?
xiaomi hergün sadece 1500 bootloader kilidi açmaya izin veriyor.
çin saatiyle 00.00 da 1500 kişi seçiliyor. bizim saatimizle 19.00 yapıyor. saati tutturmak mesele.
saati tutturdun 1500 kişiden biri olman lazım bootloader kilidi süresini başlatmak için.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
xiaomi hergün sadece 1500 bootloader kilidi açmaya izin veriyor.
çin saatiyle 00.00 da 1500 kişi seçiliyor. bizim saatimizle 19.00 yapıyor. saati tutturmak mesele.
saati tutturdun 1500 kişiden biri olman lazım bootloader kilidi süresini başlatmak için.

2000 kişi seçiliyor hocam 1500 değil.

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Script ile açmayı deneyin forumda konusu mevcut herkes bu yolla kolayca açıyor

Taludze

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Script ile açmayı deneyin forumda konusu mevcut herkes bu yolla kolayca açıyor
Evet hocam script olayını araştırdım, arkadaşın yapmış olduğu youtube videoyu çok başarılı gerçekten. Bunu bilmiyordum, deneyeceğim.
Teşekkürler.

Üst Alt