- Adım
- Umut
- Cihazım
- Xiaomi 13 pro
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 5
Aynen öyle shziku ile gereksizleri de kaldırdım mı ön numara 5 yıldız oluyor
Hocam, Suzuki+canta ile istenmeyen uygulamaların silinmesi ile ilgili ayrıntılı bir video veya anlatım varmı ?Aynen öyle shziku ile gereksizleri de kaldırdım mı ön numara 5 yıldız oluyor
Evet hocam. 0.7 beklerken bu geldi.Galiba pilot hocam, beta için kayıt olmuş muydunuz?
Beta programından çıkma şansımız varsa ben de kaydolayimEvet hocam. 0.7 beklerken bu geldi.
Hocam HyperOS 3 güncellemesi ile devam ediyor mu bu durum ? Bu mesajınıza güvenerek 15T Pro alacağım arama kaydı konusu benim için çok önemliydi ROMsuz halledilebilmesi çok güzel. Ayrıca batarya performansından memnun musunuz cihazın ?Ben tekrar global Roma döndüm ilk kurulumda bölgeyi Hong Kong seçtim istediğim tüm özellikler var miui arama rehber mesaj ses kaydı herşey Süper Xiaomi hyper Al özelliğide var rus veya Taiwan romuna gerek yok
Evet oluyor sıkıntı yok sadece aldığınız cihazın yazılımı global olması gerekiyor yani MIXM kodu olması gerekiyor diğer bölge kodu olursa olmaz yaniHocam HyperOS 3 güncellemesi ile devam ediyor mu bu durum ? Bu mesajınıza güvenerek 15T Pro alacağım arama kaydı konusu benim için çok önemliydi ROMsuz halledilebilmesi çok güzel. Ayrıca batarya performansından memnun musunuz cihazın ?