14 ultra, hâlâ tık yok. Benzer durumdayızX7 Pro globale bekliyoruz![]()
Hocam sürüm 3.0.5 miydiHocam valla genel anlamda iyi ama beta olduğu için ben hos2ye döneceğim ya Rus romu ya global. Yani genel anlamda şöyle söyleyeyim ; Android 16 ile değişen pek bir şey yok simgeler değişmiş sonra kontrol merkezi iOSa benzeme taraftarı galiba şarj kullanıma bağlı değişiyor ama ben aldığım günden bugüne kadar iş yerinde şarja takma ihtiyacı hissettim bunun da sebebi büyük ihtimalle beta olduğundan dolayı galiba. Genel manada saat stilleri dinamik ada vb güzel hoş ama şarj olayı ve beta testindeki yazılım olması bende biraz puan kaybına yol açtı son olarak 8/10 diyebilirim.
Aslında stable versiyonu kullanmışsıniz hocam. Bu kadar bariz fark olması üzücü gerçektenEvet hocam beta testindeki ile aynı sürümdü 3.0.5.0 hatta ilk yüklediğimde 3.0.4.0 idi sonrada 3.0.5.0 oldu
Anladım hocam, valla ben dayanamayıp global e gelen güncellemeyi yaptım. Sıfırlama yapmadığım halde beklentimden iyi. Pil konusu şu an normal. Bunu da deneyebilirsiniz. Global 3.0. 5Valla bilmiyorum hocam ama bir günde 2 kere şarja takınca dönmeye karar verdim 20 saat geçerse bu akşam dönüşü yapacağım
Şuan bir güncelleme geldi ama kafamı karistirdiniz hocam yükleyip yuklememe arasında kaldımValla bilmiyorum hocam ama bir günde 2 kere şarja takınca dönmeye karar verdim 20 saat geçerse bu akşam dönüşü yapacağım