Hocam nasıl kurdunuz? Ben hyperos messages uygulamasını indirdim ama kuramıyorum. Apk linki veya uygulama kurmanın yöntemi paylaşabilir misiniz?Mesajlar için apk kurmanız yeterli arkadaşlar ben apk kurdum sorun yok
Apk mirror sitesindeki apk yı kurun hocam hyperos olan değil ama bi alt versiyonu indirip kullanabilirsinizHocam nasıl kurdunuz? Ben hyperos messages uygulamasını indirdim ama kuramıyorum. Apk linki veya uygulama kurmanın yöntemi paylaşabilir misiniz?
Hocam son fikriniz nedir? Cihazım yazılım kayıtlı. Fastboot ile Avrupa romunu kuracağım diyeceklerinize göreTamam hocam, muhtelemen 3 5 güne sistem oturur. Kapsamlı değerlendirmenizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Hocam son fikriniz nedir acaba sizin yorumlarınıza göre kuracağım fastboot ileHocam açıkcası güncelledikten sonra bir sıfırladım yoğun kullanımda hyperos 2ye göre pili azalıyor ama ben pile önem vermiyorum o yüzden performans açısından bir sıkıntı görmedim
Çok teşekkür ederim hocam. Şarj benim için olmazsa olmaz. Biraz daha beklemek en iyisi o zamanHocam valla genel anlamda iyi ama beta olduğu için ben hos2ye döneceğim ya Rus romu ya global. Yani genel anlamda şöyle söyleyeyim ; Android 16 ile değişen pek bir şey yok simgeler değişmiş sonra kontrol merkezi iOSa benzeme taraftarı galiba şarj kullanıma bağlı değişiyor ama ben aldığım günden bugüne kadar iş yerinde şarja takma ihtiyacı hissettim bunun da sebebi büyük ihtimalle beta olduğundan dolayı galiba. Genel manada saat stilleri dinamik ada vb güzel hoş ama şarj olayı ve beta testindeki yazılım olması bende biraz puan kaybına yol açtı son olarak 8/10 diyebilirim.