Rom 15 T Pro HyperOS 3

tremmm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi 8 lite
Konular
0
cihazdan cihaza degişiyor galiba arkadaşlar forumda bir arkadaş mi 14 t modelinde denemiş global cihaz mi dialer gelmemiş

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 15T PRO
Konular
19
Mesajlar için apk kurmanız yeterli arkadaşlar ben apk kurdum sorun yok

Xiaomi 15T Pro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
15T Pro
Konular
0
Kasım ayıda bitiyor, 15T Pro global model var halen hyperos 3 gelmedi.

Sinan0658

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Mi6
Konular
1
Hyperos 3 şimdi geldi bana

Son düzenleme:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 15T PRO
Konular
19
Hocam nasıl kurdunuz? Ben hyperos messages uygulamasını indirdim ama kuramıyorum. Apk linki veya uygulama kurmanın yöntemi paylaşabilir misiniz?
Apk mirror sitesindeki apk yı kurun hocam hyperos olan değil ama bi alt versiyonu indirip kullanabilirsiniz

RequiemKarqa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
5
Tamam hocam, muhtelemen 3 5 güne sistem oturur. Kapsamlı değerlendirmenizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Hocam son fikriniz nedir? Cihazım yazılım kayıtlı. Fastboot ile Avrupa romunu kuracağım diyeceklerinize göre

RequiemKarqa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
5
Hocam açıkcası güncelledikten sonra bir sıfırladım yoğun kullanımda hyperos 2ye göre pili azalıyor ama ben pile önem vermiyorum o yüzden performans açısından bir sıkıntı görmedim
Hocam son fikriniz nedir acaba sizin yorumlarınıza göre kuracağım fastboot ile

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
23
Hocam valla genel anlamda iyi ama beta olduğu için ben hos2ye döneceğim ya Rus romu ya global. Yani genel anlamda şöyle söyleyeyim ; Android 16 ile değişen pek bir şey yok simgeler değişmiş sonra kontrol merkezi iOSa benzeme taraftarı galiba şarj kullanıma bağlı değişiyor ama ben aldığım günden bugüne kadar iş yerinde şarja takma ihtiyacı hissettim bunun da sebebi büyük ihtimalle beta olduğundan dolayı galiba. Genel manada saat stilleri dinamik ada vb güzel hoş ama şarj olayı ve beta testindeki yazılım olması bende biraz puan kaybına yol açtı son olarak 8/10 diyebilirim.

RequiemKarqa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
5
Hocam valla genel anlamda iyi ama beta olduğu için ben hos2ye döneceğim ya Rus romu ya global. Yani genel anlamda şöyle söyleyeyim ; Android 16 ile değişen pek bir şey yok simgeler değişmiş sonra kontrol merkezi iOSa benzeme taraftarı galiba şarj kullanıma bağlı değişiyor ama ben aldığım günden bugüne kadar iş yerinde şarja takma ihtiyacı hissettim bunun da sebebi büyük ihtimalle beta olduğundan dolayı galiba. Genel manada saat stilleri dinamik ada vb güzel hoş ama şarj olayı ve beta testindeki yazılım olması bende biraz puan kaybına yol açtı son olarak 8/10 diyebilirim.
Çok teşekkür ederim hocam. Şarj benim için olmazsa olmaz. Biraz daha beklemek en iyisi o zaman

Üst Alt