- Adım
- Murat
- Cihazım
- Xiaomi 14 ultra
- Meslek
- Elektronik Yazılım
- Konular
- 12
Hepsiyle çalışıyorHangi romlarda çalışıyor bu yöntem hocam?
Hepsiyle çalışıyorHangi romlarda çalışıyor bu yöntem hocam?
dün global romda yaptım, çalışıyor. Kurulum sonuna kadar nolur nolmaz diye sim kartı takmadım ve google hesabını açmadım.Hangi romlarda çalışıyor bu yöntem hocam?
Olurherekse selamlar bu yöntem mi 14 t de olurmu acaba mi dialer kurmak için
Hocam mi 15t pro hyper 3 yüklü sifirladım Hong Kong bölgeyi yaptım gelmedi ??
Ben sıfırladım Hong Kong yaptım ama sadece arama uygulaması geldi mesaj uygulaması googlenin. Sim takılı diye mi acabadün global romda yaptım, çalışıyor. Kurulum sonuna kadar nolur nolmaz diye sim kartı takmadım ve google hesabını açmadım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bilmiyorum belki cihazdan da kaynaklı olabilir. Ben başka modele sahibim fikri burada gördüğümden ve kendi cihazımda işe yaradığından burada paylaştım.Ben sıfırladım Hong Kong yaptım ama sadece arama uygulaması geldi mesaj uygulaması googlenin. Sim takılı diye mi acaba
2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sıfırladım Hong Kong yaptım ama sadece arama uygulaması geldi mesaj uygulaması googlenin. Sim takılı diye mi acabaGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderil
Evet sadece arama ve rehber uygulaması geliyor ama üzerine HyperOS 3 güncellemesi yaptıktan sonra mesaj uygulamasıda geldi enteresan birşeyBen sıfırladım Hong Kong yaptım ama sadece arama uygulaması geldi mesaj uygulaması googlenin. Sim takılı diye mi acaba
2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 3 ten önce yaptım sonra üzerine güncelledimHocam mi 15t pro hyper 3 yüklü sifirladım Hong Kong bölgeyi yaptım gelmedi ??