Karşılaştırma 15 t pro hayalet ekran koruyucu ve parmak sensörü

bumink

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bumin
Cihazım
15t pro
Konular
2
parlak - hayalet - tam kaplayan cam ekran koruyucu taktım.
Parmak izi sensörünün kullanımı ile ekran mahremiyeti arasında kaldım ve parmak izinden vaz geçtim.
fakat parmak izi sensörü zorlansa ve gecikse de okumaya devam ediyor.
ekran koruyucusu alacak olan arkadaşlar parmak izi sensörünen vazgeçmek istemiyor iseniz özellikle parmak izi bırakmayan koruyucuları eleyin hali ile park izi okunamayacaktır. parlak koruyucuları ve bulur iseniz jel-nanojel incelikli koruyucuları kullanın.
hayalet ekran iş görüyor mu derseniz ekran parlaklığı kısıldıkça yanlardan görünüm olmuyor. fakat arkadan yukardan bakıldığında her türlü açıdan görünmeye devam ediyor.

snmz57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cevdet
Cihazım
xiaomi 15tpro
Meslek
Satış pazarlama
Konular
2
parlak - hayalet - tam kaplayan cam ekran koruyucu taktım.
Parmak izi sensörünün kullanımı ile ekran mahremiyeti arasında kaldım ve parmak izinden vaz geçtim.
fakat parmak izi sensörü zorlansa ve gecikse de okumaya devam ediyor.
ekran koruyucusu alacak olan arkadaşlar parmak izi sensörünen vazgeçmek istemiyor iseniz özellikle parmak izi bırakmayan koruyucuları eleyin hali ile park izi okunamayacaktır. parlak koruyucuları ve bulur iseniz jel-nanojel incelikli koruyucuları kullanın.
hayalet ekran iş görüyor mu derseniz ekran parlaklığı kısıldıkça yanlardan görünüm olmuyor. fakat arkadan yukardan bakıldığında her türlü açıdan görünmeye devam ediyor.
Ekran koruyucu tamperet cam olandan mı hd görüntü sağlıyor telefonun ekranından ürün linkini paylaşırmısın bende aradım bulamadım iyi birşey.

bumink

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bumin
Cihazım
15t pro
Konular
2
Ekran koruyucu tamperet cam olandan mı hd görüntü sağlıyor telefonun ekranından ürün linkini paylaşırmısın bende aradım bulamadım iyi birşey.

CaseTechnoo Mi 15T-Mi 15T Pro Hayalet Ekran Koruyucu 6D Tam Kapatan Hayalet Anti-Static ESD Diamond Glass diye aratırsan çıkar şuan fiyatı 270 liraymış​

snmz57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cevdet
Cihazım
xiaomi 15tpro
Meslek
Satış pazarlama
Konular
2