Sohbet 15 Şubat'a kadar Güncelleme yok

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bunu öğrendiğim iyi oldu artık rahat rahat Rom deneyebilirim :D
Hadi ordan pis çinliler :D
Yanlız amma tatil yapıyor bu adamlar yahu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizde biraz mazoşizm seziyorum :D

bkz.
Bu sonuncusunu keşke yazmasaydınız...Sayın veliazak hocam şimdi çoşacak8=)haha--haha--

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Miuipro üyeliğimiz yalan oldu o zaman :D
1 güncelleme aldık bitti :D

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bunu öğrendiğim iyi oldu artık rahat rahat Rom deneyebilirim :D
Hadi ordan pis çinliler :D
Yanlız amma tatil yapıyor bu adamlar yahu :D

sizde biraz mazoşizm seziyorum :D

bkz.
Öyle olsaydı, son güncellemeyi "senin gibi" dört gözle bekliyor olan ben olurdum... yn~~facepalm~~

Net olarak bir kez daha yazayım da; scream123 yine anlamasın... sun~~

"Bir daha güncelleme vermesinler, bu telefon bana 3 yıl bu stabilitede yeter de artar bile"

drunk~~

Bu sonuncusunu keşke yazmasaydınız...Sayın veliazak hocam şimdi çoşacak8=)haha--haha--

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Enginlere sığmam coşarım hocam... sun~~

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Sürekli bi güncelleme durduruyorlar bu sefer büyük geliştirmeler yapacaklar diyorum ancak yine fos çıkıyor. Her güncellemede sadece bazı cihazlarda yaşanan saçma 1-2 tane küçük bugu düzeltmek zorundalarmı acaba :/

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Ne kadar çok tatil yapıyorlar ya.. Çin tatili çin için geçerli Global niye yatıyor :D yani bu da demek oluyorki çin birşey yapmayınca global kılını kıpırdatamaz.. Çindekiler hak ediyor tatili...

Sürekli bi güncelleme durduruyorlar bu sefer büyük geliştirmeler yapacaklar diyorum ancak yine fos çıkıyor. Her güncellemede sadece bazı cihazlarda yaşanan saçma 1-2 tane küçük bugu düzeltmek zorundalarmı acaba :/
Hocam merak etmeyin 1-2 aya kalmaz MIUI 11 Geliştirme süreci için güncellemeleri tamamen askıya alacaklardır...

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Ne kadar çok tatil yapıyorlar ya.. Çin tatili çin için geçerli Global niye yatıyor :D yani bu da demek oluyorki çin birşey yapmayınca global kılını kıpırdatamaz.. Çindekiler hak ediyor tatili...

Hocam merak etmeyin 1-2 aya kalmaz MIUI 11 Geliştirme süreci için güncellemeleri tamamen askıya alacaklardır...

MIUI 9'a ufacık düzenlemeler yapıp önümüze sürdükleri gibi MIUI 11'de aynısını yapmazlar umarım. Arayüzde büyük değişmeler gerekiyor. Kilit ekranını ve ana ekranı verimli kullanamıyoruz. App Vault denen uygulama şahsen bir şeye yaramıyor. Pixel Experience romlarındaki gibi Google uygulamasından güncel haberleri vs. almak için veya iOS'taki gibi bir şey yapsalar çok iyi olacak. Bekliyorum geliştirici ekibin aklına böyle bir fikir gelir kesin diye. Ama hala bir düzenleme yapamadılar.

Sdrs81

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar D.
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
12
Valla Redmi 5 Plus'a gelen giden yok zaten pek de bir değişiklik olmadı bence.

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Hihhoyyt... drunk~~

Redmi Note 4X'e yine güncelleme yok, buradan şu anlamı çıkarabilir miyiz? Artık bu modele güncelleme verilmeyecek... happy~~ İlginç olanı; MTK (note 4) işlemciye verilmeye devam ediyor... angel~~

Şeytan kulağına kurşun, umarım güncelleme verilmez de, 12 saat ekran süresinin altına düşmem... <3 Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler. 8-|
Hocam senin buna benzer bi çok mesajın var bunu demek istiyorum. Seni anlamaya çalışmıyorum zaten ne yaptığının kendin bile farkında değilsin bence. Forumun amacı zaten güncelleme herkes yenilik ve güncelleme peşinde. Bu sebeple herkes rom vs yuklemekte. Güncelleme gelmesin diyenini de ilk defa seni gördüm. Güncelleme gelsin yükleme arkadaşım bize ne seni ekran sürenden kime neyi ispatlamaya çalışıyosun

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hocam senin buna benzer bi çok mesajın var bunu demek istiyorum. Seni anlamaya çalışmıyorum zaten ne yaptığının kendin bile farkında değilsin bence. Forumun amacı zaten güncelleme herkes yenilik ve güncelleme peşinde. Bu sebeple herkes rom vs yuklemekte. Güncelleme gelmesin diyenini de ilk defa seni gördüm. Güncelleme gelsin yükleme arkadaşım bize ne seni ekran sürenden kime neyi ispatlamaya çalışıyosun
Yazdıklarımı anlamadığını sen yazdın... Benim yapabileceğim bir şey yok... Fakat bir kez daha yazabilirim senin güzel hatırın için...

"Xiaomi, güncelleme adı altında, telefonları çöpe çeviriyor ve ben güncelleme gelmesini/vermelerini istemiyorum" ;)

Üst Alt