- Adım
- Emrah
- Cihazım
- Mi 9 Pro
- Konular
- 13
Ortalama 6 küsür saat diyebilirim.Hocam batarya performansi falan iyi mi baya kaç saat ekran süresi alıyorsunuz genelde.
Ortalama 6 küsür saat diyebilirim.Hocam batarya performansi falan iyi mi baya kaç saat ekran süresi alıyorsunuz genelde.
Eklentilerin linkleri çalışmıyor. Sizde varsa tekrar yüklemeniz mümkünmü?Yeni güncelleme çıktı.
MIUI Promeo MOD 13.0.5 Kimliği
İndir :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir|Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Değişiklik günlükleri:
ODEX & DEODEX
• Devam eden çizgili karoların imzası
• Tek satırda simgelerin imzası
• xiaomi.eu'dan galeri
Güncelleme : 22/02/2023
calisiyor hocam drive google hesabiniz ile giris yapinEklentilerin linkleri çalışmıyor. Sizde varsa tekrar yüklemeniz mümkünmü?
Hocam eklentilerin linkleri drive hesabı ile giriş yapılacak şekilde değil. Odex, Deodex linklerinden bahsetmiyorum.calisiyor hocam drive google hesabiniz ile giris yapin
Hocam eklentilerin linkleri drive hesabı ile giriş yapılacak şekilde değil. Odex, Deodex linklerinden bahsetmiyorum.
pardon ben yaziyi anlauamadim tema ve guvenlik diyosinuz odexte yuklemenize gerek yok galiba deodex te varHocam eklentilerin linkleri drive hesabı ile giriş yapılacak şekilde değil. Odex, Deodex linklerinden bahsetmiyorum.
19 veya 20 ci mesajda konu sahibi eklentilerin linkini vermisHocam eklentilerin linkleri drive hesabı ile giriş yapılacak şekilde değil. Odex, Deodex linklerinden bahsetmiyorum.