Sohbet 15.000 bütçe yurtiçi cihaz xiaomi redmi poco cihaz önerisi

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
12
15.500'e direnç kayıtlı 8/256 K60 pro alınır.
16500'e kayıtlı 12/256 da olabilir.

Doğrusu 8 GB ramli de olsa 8gen 2 farkı müthiş.
Dirençli açılmış cihaz oluyor ama son kuruşuna kadar hak ediyor. nod~~
Hocam Y.D olayına sıcak bakamıyorum alan kullananlar hayrını görsün farkındayım süper cihazlar var ama vergiyle ekonomik krizle ederinin üstünde paralar veriyoruz ama yurtiçi takıntı diyebilirim bende faturasıyla kaydıyla herşeyiyle temiz olsun kafası var

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Hocam Y.D olayına sıcak bakamıyorum alan kullananlar hayrını görsün farkındayım süper cihazlar var ama vergiyle ekonomik krizle ederinin üstünde paralar veriyoruz ama yurtiçi takıntı diyebilirim bende faturasıyla kaydıyla herşeyiyle temiz olsun kafası var
Şu aralar Yurtiçi Xiaomi olarak Poco X6 pro revaçta fiyatı oldukça iyi biraz bütçe arttırıp ona yönelin derim. 3-4 bin fazla gider ama 3 kat daha iyi performans verir.

oguz204

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9
Konular
12
Şu aralar Yurtiçi Xiaomi olarak Poco X6 pro revaçta fiyatı oldukça iyi biraz bütçe arttırıp ona yönelin derim. 3-4 bin fazla gider ama 3 kat daha iyi performans verir.
Çocukta laptop isteyince insan kendinden kısıyor hocam cihazı kardeşime parayla vereceğim onun üstüne nakit koyup alacağım telefon çocuk hakkı laptop onuda krediyle halledicez Allah verede hanım airfry v.s demese 😀

Üst Alt