Rom 14t pro rom önerisi

At avrat yazılım

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Poxo x3 nfc
Konular
1
En stabil rom hangisi? Kimi rus kimisi tayvan bazıları da eu rom diyor, kafam karıştı yardımcı olur musunuz?
Ayrıca xiaomi topluluğu uygulamasında 30 gün geçti günün herhangi bir saatinde bl kilidi için başvuru yapabilir miyim yoksa 19-00'ı beklemek zorunda mıyım?

levdc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
0
Stabil ROM konusunda genelde ben avrupa birliği vb. gibi yerlerin kısıtlamalarının olmadığı ROM'ları tercih ediyorum. Xiaomi'nin kendi uygulamlarının çoğunlukta olduğu Xiaomi'nin kendi telefon ve mesajlar uygulamalarının olduğu ROM'ları daha çok tercih ediyorum. Taiwan bana daha hafif hisettirdi, sadece bu cihaz bazında değil genel olarak.

Bootloader konusunda ise 19'da denemeniz işe yaramıyor. 18:59:59'da tıklamanız lazım. Tüm Dünya çapında yanlış hatırlamıyor isem 2000 gibi bir kayıt sayısı mevcut. Milyarlarca kullanıcıdan önce almanız için hızlı bir internet bağlantısında ihtiyacınız var. Saat 19'da tıkladığınızda o 1 milisaniyede bile yüzlerce kullanıcı önünüze geçmiş oluyor.

Aralık 26'sından beri uğraştım, 1500 küsür günlük mi hesabımla cihazı bu aya kadar kullandım ama sürekli hesap hatası verdi. Bende dayanamayıp server kayıt yaptırdım ve yeni bir mi hesabı açtım cihazda. şimdi bu yeni hesabın 30 gününün dolmasını bekliyorum. Umarım işe yarar.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Aslında şu an Xiaomi romlarında pek sorun yok. Hyperos 2.0ların hepsi gayet stabil.

Ben global kullanıyorum her şey sorunsuz.
Rus romu seven arkadaşların kalbini miui arama ve mesajlaşma uygulamaları çalıyor.
Çağrı kaydına ihtiyaç yoksa bence Google arama uygulaması daha güzel.

Alpivx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alparslan
Cihazım
mi 13
Konular
2
Aslında şu an Xiaomi romlarında pek sorun yok. Hyperos 2.0ların hepsi gayet stabil.

Ben global kullanıyorum her şey sorunsuz.
Rus romu seven arkadaşların kalbini miui arama ve mesajlaşma uygulamaları çalıyor.
Çağrı kaydına ihtiyaç yoksa bence Google arama uygulaması daha güzel.
hocam eu kurmaya değer mi peki sizce ?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
hocam eu kurmaya değer mi peki sizce ?
Ben güncelde global rom kullanıyorum. Artık rootsuz shizuku ile debloat yaptığım için roota bile gerek duymuyorum.
Bence artık Xiaomi cihazlarda BL kilidi açmaya bile gerek yok. Sürümler gayet sorunsuz çıkıyor.

Bazı YD cihazlarda direnç sonrası global romlar sorun çıkarıyor onlar dışında normal cihazlarda resmi rom tavsiye ediyorum. Eskiden resmi sürümler hata dolu geliyordu custom rom şarttı artık Xiaomi bir çok şeyi çözdü.

At avrat yazılım

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Poxo x3 nfc
Konular
1
Ben güncelde global rom kullanıyorum. Artık rootsuz shizuku ile debloat yaptığım için roota bile gerek duymuyorum.
Bence artık Xiaomi cihazlarda BL kilidi açmaya bile gerek yok. Sürümler gayet sorunsuz çıkıyor.

Bazı YD cihazlarda direnç sonrası global romlar sorun çıkarıyor onlar dışında normal cihazlarda resmi rom tavsiye ediyorum. Eskiden resmi sürümler hata dolu geliyordu custom rom şarttı artık Xiaomi bir çok şeyi çözdü.
Hocam rusya-tayvan gibi romlar daha stabil diyorlar ondan dolayı rom kurmak istiyordum gerek yok mu diyorsunuz?
ayrıca 14t pro 1 buçuk aylık kullanımda pil 100'den 99'â düştü sorun yok değil mi?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Hocam rusya-tayvan gibi romlar daha stabil diyorlar ondan dolayı rom kurmak istiyordum gerek yok mu diyorsunuz?
ayrıca 14t pro 1 buçuk aylık kullanımda pil 100'den 99'â düştü sorun yok değil mi?
Erken bir düşüş olmuş bence 120 yerine 67 kullanın. Ben global ile kullandım çok memnundum öyle aşırı bir farkları yok maalesef. Deneyin isterseniz.

At avrat yazılım

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Poxo x3 nfc
Konular
1
Erken bir düşüş olmuş bence 120 yerine 67 kullanın. Ben global ile kullandım çok memnundum öyle aşırı bir farkları yok maalesef. Deneyin isterseniz.
67w yaptım ama erken bir düşüş gibi geldi bana. Pubg oynadığım için günde 2 defa şarja taktığım oluyor bundan dolayı mı acaba? Bugün 19.00'da başvuru yapacağım bl kilidi için onaylanırsa kuracağım.
Fakat en stabil rom hangisi bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
67w yaptım ama erken bir düşüş gibi geldi bana. Pubg oynadığım için günde 2 defa şarja taktığım oluyor bundan dolayı mı acaba? Bugün 19.00'da başvuru yapacağım bl kilidi için onaylanırsa kuracağım.
Fakat en stabil rom hangisi bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim?
Arkadaşlar genelde Rus romunu çok övüyorlar.

Evet düşüş biraz erken olmuş ama çok da takılmamak lazım bence. %80e kadar sorun olacağını sanmam zaten popüler bir model bataryası da bulunur rahatça.
Xiaomi batarya konusuna kendine hepten güvenmeye başladı artık bazı cihazlara pil sağlığı koyuyordu şimdi daha yenilerine hepten sayaç falan da koymuş. Benim X7 Pro'da menü daha da detaylı. Pil uzun ömürlü olsun istiyorsan %80e kadar şarj en makul olanı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

At avrat yazılım

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Poxo x3 nfc
Konular
1
Arkadaşlar genelde Rus romunu çok övüyorlar.

Evet düşüş biraz erken olmuş ama çok da takılmamak lazım bence. %80e kadar sorun olacağını sanmam zaten popüler bir model bataryası da bulunur rahatça.
Xiaomi batarya konusuna kendine hepten güvenmeye başladı artık bazı cihazlara pil sağlığı koyuyordu şimdi daha yenilerine hepten sayaç falan da koymuş. Benim X7 Pro'da menü daha da detaylı. Pil uzun ömürlü olsun istiyorsan %80e kadar şarj en makul olanı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Anladım hocam teşekkür ederim.
Bl kilidi başvurum sürekli erteleniyor açamayacağım büyük ihtimalle.
Pil kısmında da maalesef oyun vs oynadığım için fullemeyince yetmiyor.

Üst Alt